Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 листопада 2012, 21:57 Суспільство
На Одещині - еротичний скандал
На Одещині - еротичний скандал

Еротичний скандал на Одещині. В епіцентрі - Ярославська сільська школа. Мовляв, там під час дискотеки перед неповнолітніми учнями танцювали стриптиз. Підтвердженням стали фотографії, які днями з'явилися в інтернеті. Саме ж свято було рік тому, коли мешканці відзначали день народження села.

Знімки, на яких напівоголені білявки в латексних купальниках утинають дорослих танців на дискотеці перед очима у школярів, сколихнули інтернет. Хоча згодом стало відомо - захід відбувався рік тому. Нібито в актовій залі відзначали день народження села. Та організатор свята цю інформацію спростовує. Каже, стриптизу не було. Гуляли не в навчальному закладі, а в будинку культури. І вхід був тільки для тих, кому вже виповнилося шістнадцять. Діти туди потрапили випадково.

Сергій Шкімбов, організатор дискотеки:

- Дети эти, этот ребенок, и там ещё, пришел с родителями. Они пришли с родителями. На себя вину родители взяли, отвечают за него. Потому что у меня запрещено таких запускать. Он сказал, сын со мной, мы посмотрим, и в течении получаса они ушли.

Загалом на дискотеці побувало разом з батьками двоє підлітків, обом десь по тринадцять років. Весь час на вході чергували міліціянти, тож жодних скандалів. Інформацію про стриптиз у школі спростовує й сільський голова. 

Юрій Вирлан, голова Ярославської сільської ради:

- Человек некомпетентный, который выставил и написал, что это стриптиз, это не является стриптизом, в купальниках они были, в шортах и в платьях и в накидках, и написано было, что все это в Ярославской школе, это тоже неправда. Дискотека проходила у нас в Доме культуры, у нас другого помещения нет.

Сам Юрій Вирлан на дискотеці не був, тож, як малолітні глядачі потрапили на "брудні танці", й гадки не має. Утім запевнив: аби таке не повторилося - обов'язково скличе батьків на профілактичну розмову. Як ті фото потрапили до інтернету й чому - знає.

Юрій Вирлан, голова Ярославської сільської ради:

- Это, я думаю, хвастовство, глупости наших же детей, что вот как круто в селе проводятся дискотеки в школе.

Добряче дісталося секретареві сільради. Мовляв, вона розповіла інтернет-виданням про дискотеку зі стриптизом для дітей.

Світлана Смілянська, секретар Ярославської сільради:

- А по поводу прошлогодней дискотеки никто меня ничего не спрашивал, никому я никаких интервью не давала.

Педагоги ж зазначають: в якому віці дозволяти дітям дивитися відверті шоу - мають замислитися передусім батьки.