Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 серпня 2012, 00:06 Суспільство
У Києві затримали озброєного злодія з фальшивими документами
У Києві затримали озброєного злодія з фальшивими документами

Сьогодні на подвір'ї Міжрегіонального центру видавання паспортних документів стріляли. Спочатку з'явилася інформація, що вогонь відкрив обурений клієнт. Та в міліції пояснили - то була спецоперація.

Все відбулося дуже швидко. Вранці у дворі Міжрегіонального центру видавання паспортних документів, що в Бортничах, було чимало людей. Тож ніхто не зважив на чоловіка років 35-ти, що вийшов із приміщення. Потім пролунав постріл, перелякані відвідувачі кричали й розбігалися хто куди. Та вже за кілька секунд стрілець лежав долі.

Сергій, свідок:

- Человек здесь лежал, милиция. Мы прошли.

- Он что-то кричал?

- Нет, ничего не кричал.

Спочатку казали, буцімто чоловіка обурило обслуговування. Нерви не витримали, на порозі й почав стріляти. Та міліціянти спростовують усі чутки. Зазначають: за цим громадянином давно стежили, бо знали, що він незаконно зберігає зброю. Коли з'ясували, що має намір отримати закордонного паспорта і втекти за кордон, вирішити діяти.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Коли оперативник запитав його показати документа, чоловік повів себе неадекватно: намагався застосувати зброю. Він зробив один постріл, але не прицільний, жоден оперативник, жодна людина не постраждала.

Пошкоджено тільки піддашок офісу. Куля пробила металеву обшивку. І тільки дивом ні в кого не влучила, бо ж подвір'я невелике, а клієнтів було багато.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Наразі вилучено пістолет, вилучені документи, які, як з'ясувалося, підробні, на отримання паспорта.

Тож міліціянтам тепер доведеться з'ясовувати, звідки в підозрюваного зброя, і його особу.