Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 липня 2012, 00:40 Суспільство
В Одесі парубок, ризикуючи життям, врятував цуценя
В Одесі парубок, ризикуючи життям, врятував цуценя

Після природних катаклізмів в Одесі відзначають своїх героїв. На хлопця, що під час страшенної зливи врятував цуценя, звернули увагу не лише користувачі інтернету, а й головний МНСівець області. 

18-річний Володя пригадує: "Того дня, як зазвичай, був на роботі. Аж раптом почалася злива. Вода стікала звідусіль - утворилося майже озеро. Випадково побачив тварин. Двоє маленьких цуценят тонули у брудному бурхливому потоці".

Не вагаючись, парубок стрибнув у каламутну воду. Плисти хлопцеві заважали очерети, які чіплялися за ноги й тягли на дно. Нині жалкує, що встиг врятувати лише одного песика.

Володимир Максимов, рятівник собаки:

- И доплыл до берега, там с напарником в душ быстренько, отогревал, потому что собака была очень холодной и ей было тяжело двигаться. Она сидела долго в душе, потом у нас там ещё труба как раз горячая проходит, поставил на эту трубу и ближе к вечеру, смотрю, она уже бегает там, кушает, гавкает. 

Цікава деталь - батько Володимира працює МНСівцем. За добре виховання сина почув привітання від шефа - головного рятувальника області. Ну а наш герой за мужність - грамоту з подякою. Двомісячне цуценя так і назвали - Лакі - Щасливець. Песика хлопець залишив у себе. Йому до тварин не звикати. В нього вже є четверо собак, стільки ж котів, морська свинка та щур. А історія ця стала відомою завдяки чоловікові, котрий проїжджав повз і випадково зафільмував вчинок парубка мобільним.

Руслан Громовенко, свідок:

- Я просто ехал по улице Фрунзе и случайно левым глазом увидел, что кто-то плывет, не поверил, остановился, ещё раз пригляделся, да, плывет, остановился, перебежал дорогу, точно плывет, взял телефон, начал снимать. Водоворот, грязь и потоки воды такие - я бы не полез. 

За свою відвагу Володя отримав від випадкового свідка годинника та ще й роботу - обслуговування аварійно-рятувального обладнання.