Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 травня 2012, 11:00 Суспільство
В Харкові вирішили очистити місто від повій
В Харкові вирішили очистити місто від повій

Харківські правоохоронці вирішили очистити місто від путан напередодні європейського чемпіонату з футболу. Принаймні, центральні вулиці. Рушили в рейд і затримали двадцятьох нічних метеликів.

Рушили в рейд оперативники з відеокамерами. На знятих кадрах видно - головні вулиці Харкова нічні метелики не залишають навіть удень. Дівчата впевнено підходять до машин, що зупиняються на узбіччі, за мить - сідають до авт. А як надворі сутеніє - клієнтів у рази більшає. Утім, щойно путани бачать відеокамеру - їхня сміливість зникає.

- Нет-нет-нет.

- Здрасьте.

 Під час рейду правоохоронці затримали зо два десятка красунь. І кожна запевняє - торгувати тілом пішла не від заможного життя й не задля швидкого заробітку.

- Проституцией я занимаюсь около полгода, так как у меня двое детей.

- Деньги куда тратите?

- На еду, одежду.

Других способов заработка не было?

- Нет.

- Для чего деньги вам нужны?

- Для своих нужд и ребенка.

- Другие средства заработка?

- Пока нету возможности.

Дівчата розповідають - із клієнтів беруть по двісті п'ятдесят-триста гривень за годину. Охочих порозважатися з представницями найдавнішої професії знаходять здебільшого в середмісті. У міліції кажуть - рейди проводять часто, а напередодні футбольного Євра роботу посилили.

Ігор Сенчук, заступник керівника ГУ МВС України в Харківській області:

- Данные мероприятия сотрудниками уголовного розыска проводятся регулярно, но всвязи с проведением финальной части европейского чемпионата, в том числе и на территории города Харькова, работа в этом направлении со стороны правоохран. органов активизирована.

Всіх затриманих відправили на медичний огляд, вони заплатять штраф, після чого їх відпустять.