Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 березня 2012, 12:22 Суспільство
В Івано-Франківську 14-річному хлопцеві не вдалося пограбувати магазин
В Івано-Франківську 14-річному хлопцеві не вдалося пограбувати магазин

Справжній шпигунський план вигадав чотирнадцятирічний хлопець з Івано-Франківська, щоб обікрасти крамницю. Він сховався на складі, й після закриття магазину вбрався до грошей. Тільки не врахував юнак головного злодійського атрибуту - шляху до відступу.

Кінець робочого дня. Працівниця крамниці перевірила приміщення, поставила на сигналізацію, зачинила двері. Хлопчини між коробок не помітила.

Галина, продавчиня:

- Я сама особисто провіряла всьо - туалет, щоб з водою було все нормально, світло виключили, закрили двері, здали під сигналізацію, і розійшлися.

Хлопець сховався в технічному приміщенні з конкретною метою - обікрасти касу. Після зачинення крамниці почекав ще близько півгодини, й почав діяти.

Правоохоронець:

- Він сидів весь час тут. Тут, можна сказати, ніхто його не бачив, то вже вечір, пізня пора була. Коли аж магазин закрився, вирішив піти вже в зал до самого касового апарата, щоб відкрити і забрати гроші.

Коли став пробиратися до каси, спрацювали сенсори руху. Служба охорони з'явилася за лічені хвилини. Злодюжка навіть не встиг отямитися.

Правоохоронець:

- Він починає, цей датчик, працювати, коли людина появляється в його дії (полі), в радіусі дії. Перший датчик спрацював іменно біля самої каси.

Ані грошей не взяв, ані харчів. Правоохоронці затриманого юнака знають давно. Розповідають: живе хлопчина в селі під Івано-Франківськом, родина багатодітна й бідна. Оскільки зловмисник нічого не вкрав, його лише попередили і відпустили. Та обіцяють: наступного разу суду не уникне. А от парубок божиться - виправиться.