Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 березня 2012, 02:45 Суспільство
На каналі НТН 11 березня стартує нове реаліті-шоу "Резервісти"
На каналі НТН 11 березня стартує нове реаліті-шоу "Резервісти"

Міністерство оборони набирає резервістів. Нині військові частини України поповнили 1700 вояків-контрактників. До кінця року їх побільшає ще на тисячу. А ось на каналі НТН 11-го березня стартує нове реаліті-шоу "Резервісти". Його учасники - восьмеро зрілих чоловіків, котрі  проходили службу цілком добровільно й безоплатно. Про армійські будні учасників шоу.

Володимирові сорок із великим хвостиком. Він приватний підприємець і вже дідусь. Виховує п'ятирічного онука. А ще - один  з учасників реаліті-шоу "Резервісти". Чоловік повернувся зі знімання проекту, і тепер ділиться своїми враженнями.

Володимир Гнідковський, учасник реаліті-шоу "Резервісти":

- Я, честно говоря, перед съемками сделал короткую прическу, думал, так и прокатит, но оказалось: всех полностью налысо постригли. Честно говоря, не очень доволен этим процессом был.

Олексій Зубач, старшина:

- А коли були на підстрижці один… оцей, бізнесмен... Бізнесмен, дивлюсь - отак нєрвнічав трішки. Такий - я думав, що зірветься. Но втримався.

Таких відчайдухів, як Володимир, на шоу восьмеро. Всім "за сорок". Ще раз відслужити зголосилися самі. Зізнаються, коли їхали до військової частини під Харковом - і гадки не мали, які перешкоди доведеться долати.

Андрій Косаренко, учасник реаліті-шоу "Резервісти":

- Бегали, прыгали, стреляли, штурмовые полосы брали, всякие реки преодолевали.

Андрій тренується регулярно, та й йому в лавах солдатів було несолодко. Найбільше ненавидів уранішнє шикування.

Андрій Косаренко, учасник реаліті-шоу "Резервісти":

- Самым тяжелым был это подъем и его повторы многократные, многоразовые. Спасибо, человечку одному, из-за которого мы очень часто это делали, я тебя помню.

Командуючий:

- Товариші резервісти, не-всти-га-єм. Ліжка заправлені погано, подушечки не відбиті, полоси не натянуті, полотєнца ваші розвішені не у встановленому порядку, тапочки не стоять там, де повинні стояти.

Утім, жоден з учасників не шкодує, що знову відчув смак молодості та армії. Кажуть, саме військові будні змушують почуватися чоловіками.

Володимир Гнідковський, учасник реаліті-шоу "Резервісти":

- После съемок каждодневная зарядка - это просто обязательно. Я на час раньше поднимаюсь специально, чтобы сделать зарядку.

Реаліті-шоу "Резервісти" буде в ефірі на телеканалі НТН одинадцятого березня. Тож дивіться, як долають дорослі труднощі справжні чоловіки.