Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 лютого 2012, 14:36 Суспільство
В Одесі оголосили полювання на VIP-порушників на дорозі
В Одесі оголосили полювання на VIP-порушників на дорозі

Справжнє полювання на мажорів оголосили в Одесі. За мисливців - співробітники спеціального загону ДАІ. За два дні інспектори затримали кількох порушників на VIP-автівках. Просто зараз вашій увазі - поведінка тих, хто не звик відповідати перед законом.

Цю одеситку на дорогому "Мерседесі" співробітники спеціального загону ДПС зупинили за підозрою у водінні напідпитку. Дівчина відмовилася пройти експрес-перевірку на алкоголь на місці, тож міліціянтам довелося доправляти її в лікарню для експертизи. Там жінка не заспокоїлася.

Затримана:

- Они уроды,  которые трогают меня и лапают. Они твари, а я не достойна этого, что эти твари трогают меня руками! Рот закрой! Дай мне выйти!!

Незабаром до лайки в бік правоохоронців приєднався і молодик, який назвався чоловіком буйної пані. Міліціянтам пообіцяв: їх звільнять уже завтра.

Затримана:

- Я дам ему миллион завтра долларов - и он всех уволит поименно. Всех поименно... Та помолчи!

Та попри все складання протоколу порушниця не уникла.

Олександр Стадник, співробітник спецпідрозділу ДПС:

- Був складений адмінпротокол за статтею 130 частина перша - "керування транспортнім засобом в нетверезому стані".

Ще за двома мажорами на спортивній "Ауді ТТ" даівцям довелося ганятися нічними одеськими вулицями. Майже годину правоохоронці намагалися затиснути порушників. Після того іномарку "припаркували" - і водій і пасажир кинулися в бійку.

Коли обох бешкетників витягли з автомобіля, ті заходилися розмахувати посвідченнями чиновників Одеської обласної адміністрації з традиційними погрозами міліціянтів негайно звільнити.

Олег Якубець, співробітник спецпідрозділу ДПС:

- Водитель отказывался выходить из авто - мы его вытащили, потому что он был пьян - он и его пассажир. Они показывали нам различные удостоверения сотрудников одесской Облгосадминистрации - угрожали нам увольнением из органов МВД.

У ДАІ кажуть: полюватимуть на порушників на дорогах Одеси й надалі. Тож варто сподіватися, що ладу на вулицях Південної Пальміри істотно побільшає.