Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 лютого 2012, 11:56 Суспільство
У Криму через заметіль "швидка" не встигла приїхати до породіллі
У Криму через заметіль "швидка" не встигла приїхати до породіллі

Негода лютує по всій країні, та мабуть найбільше перепало сонячному Криму - після ураганних вітрів, які наприкінці минулого тижня наробили лиха, тепер повалив сніг. Висота снігового покриву подекуди сягає метра. Зокрема, така картина в Нижньогірському районі, де через заметіль швидка допомога не встигла приїхати до породіллі.

Олена Лихограй, породілля:

- Схватки когда начались?

- Около 12.

- Вчера ночью?

- Ночью.

- Вы позвонили?

- Позвонили в "скорую", "скорая" не приехала.

Автомобіль швидкої допомоги, що прямував за викликом до села Ізобільного, застряг у сніговому заметі. На щастя, на допомогу лікарям встигли рятувальники.

Олександр Хоменко, співробітник РВ МНС Нижньогірського району:

- Когда приехали, увидели, что карета скорой помощи не может продвигаться дальше, потому что снег местами был 35-45 см. Дорога была очень сильно заметена, так как с поля дул ветер. Скорая помощь вообще не могла проехать. Они сели на брюхо машины.

МНСівці відбуксирували машину "швидкої" до місця виклику. Вже там і з’ясували: жінка народила сама. Лікарі забрали породіллю з малям, і так само, на буксирі, всі поїхали до пологового відділення.

Наталя Прокопенко, завідувачка пологового відділення Нижньогірської лікарні:

- Благодаря только сотрудникам МЧС женщина была доставлена в родильное отделение. Сейчас женщина и ребенок чувствуют себя совершенно нормально.

Медики кажуть: дівчинка народилася здоровою. Усі бурхливі події дня своєї появи на світ перенесла спокійно. Тепер за малою та її матір’ю наглядають медики. Життю та здоров'ю щасливого сімейства нічого не загрожує.

Олена Лихограй, породілля:

- Хорошо, что все хорошо закончилось. Спасибо врачам, роддому, МЧС и всем остальным.