Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 грудня 2011, 13:35 Суспільство
На Київщині командири внутрішніх військ здали фізичні та інтелектуальні заліки
На Київщині командири внутрішніх військ здали фізичні та інтелектуальні заліки

Генеральські перегони на Київщині. Командири внутрішніх військ складали фізичний та інтелектуальний заліки. За людьми, що мають великі зірочки на погонах, спостерігав Олексій Бельський.

Валерій Рудницький, керівник управління Південного територіального командування внутрішніх військ України:

- Мы готовы?

- Да.

- Я вам просто покажу фокус. (Жонглирует 32-килограммовой гирей) Это когда у меня хорошее настроение. А у меня хорошее настроение, потому что экзамен для нас, как говорил классик, - радость. А сегодня у нас экзамен. И так - опа!

Генерал-лейтенант вправний жонглер. Гиря на 32 кілограми для нього мов іграшка. Зі спортом він на "ти" - захоплюється бігом, важкою атлетикою та боротьбою. Решта генералів не відстає й демонструє добру фізичну форму.

Степан Полторак, керівник Харківської академії внутрішніх військ:

- Спортом я займаюсь кожен день, і в день проходжу пішки 10 кілометрів і пробігаю 5. На роботу з роботи пішки і на роботі під час обідньої перерви бігаю 5 кілометрів.

Перед спалахами фотокамер найліпші з найліпших - відтискуються та підтягуються.

Військовий:

- Всё, 7 раз, оцінка відмінно!

Олексій Бєльський, кореспондент:

- Встигли генерали і постріляти. Утім, чоловіки з вищого командного складу упевнені: їх головна зброя - не пістолет чи накачані м’язи, а інтелект.

Україна готується до "Євра". Внутрішні війська намагаються не пасти задніх. Усі - від солдата до генерала - мають пояснити туристам, як дістатися стадіону чи готелю.

Сергій Мальцев, старший офіцер ГУ внутрішніх військ України:

- Будь-ласка, ну ось, шосте завдання - у нас в хаотичному порядку розташовані слова, треба їх перетворити на речення. От, наприклад, як ваші справи?

- How are you?

- І далі ви повинні в логічній послідовності скласти речення.

- Fine, thanks. And you?

Із теплого класу знову на мороз. На черзі біг. Хтось із генералів ледь дістається фінішу, а дехто прудко мчить попри вік і холод.

Євген Руденко, заступник командира з бойової підготовки внутрішніх військ України:

- Если офицеру 45 лет, он должен подтянуться на "отлично" 10 раз, и они все это продемонстрировали. Если офицер бежит дистанцию кросса 1 километр, то вы вот увидели, как генерал Полторак - начальник управления внутренних войск, пробежал за 4 минуты 17 секунд. А ему 47 лет.

Учасники заліку жартують: образ генерала як пузатого ледачого дядька, що пересувається лише службовою автівкою, не про них. Наступного року пообіцяли продемонструвати ще ліпшу фізичну форму.