Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 листопада 2011, 13:30 Суспільство
У Києві затримали чоловіка, який мастурбував на шкільному подвір'ї
У Києві затримали чоловіка, який мастурбував на шкільному подвір'ї

У Києві впіймали чергового збоченця. Три місяці чоловік приходив на шкільне подвір’я і задовольняв себе на очах у дітей. Затримали його, якщо тут можна так сказати, на гарячому. Свої вчинки парубок спробував пояснити нашим кореспондентам.

Цій школі немов пороблено. Усіляких збоченців до неї притягує немов магнітом. Не так давно тутешнього вчителя інформатики посадовили на шість років за розбещення неповнолітніх. А останні три місяці діти скаржилися на дядька, що приходив і мастурбував перед ученицями. Міліціянти влаштували справжнє полювання на солодуна.

Юрій Макеров, керівник відділу Голосіївського РУ міліції м. Києва:

- Некоторое время мы потратили, но задержали его. Как раз во время действия его в отношении поварихи этой школы. Сейчас проверяем дальше эту информацию. На данное время есть заявление сотрудников садика, который находится возле школы, где он тоже это делал.

Журналісти "Свідка" поспілкувалися із затриманим. Двадцятисемирічний чоловік з незвичними вподобаннями намагався пояснити свої дії.

Затриманий:

- Мастурбував за шкільною теплицею.

- Часто це вчиняв?

- Декілька разів було. І за гаражами.

- Тобто, це навмисно, щоби хтось бачив?

- Було так, що бачили мене. Бувало, робив, аби на мене звернули увагу, а потім тікав. Були з дружиною розбіжності, лайки, то те, то те.

Юрій Ірхін, психолог:

- В данном случае мы однозначно имеем с психической патологией. Психически здоровый человек не способен на такие действия. Есть несколько видов патологий, которые граничат с устойчивыми психзаболеваниями. Это эксгибиционизм и открытое демонстративное мастурбирование.

Затриманому загрожують одразу дві кримінальні справи - за розпусту та бешкет. Адже хоча психологи і кажуть, що таких людей потрібно лікувати, судові психіатри, зазвичай, відхилень у них не діагностують і відправляють за ґрати.

Юрій Ірхін, психолог:

- С точки зрения судебной экспертизы и медицинской эти люди, в подавляющем большинстве, являются вменяемыми. Да, психически нездоровы, но свои действия на момент преступления они осознают.