Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 листопада 2011, 16:46 Суспільство
На Рівненщині 55-річна жінка стрибнула з 9-поверхівки
На Рівненщині 55-річна жінка стрибнула з 9-поверхівки

55-річна жінка стрибнула з дев'ятиповерхівки на Рівненщини. В міліції кажуть: вона хворіла й була певна, що ніколи не видужає. Вагітній дочці та чоловікові залишила передсмертну записку.

Тіло Галини перехожі побачили біля будинку на вулиці Коперника у Здолбунові. З'ясовувати причини трагедії приїхали правоохоронці.

Юрій Сірак, керівник Здолбунівського РВ міліції:

- Оглянувши її, судово-медичний експерт встановив, що в неї ряд тілесних ушкоджень. Це перелом всіх ребер, перелом обох ніг, перелом основи черепа. Оглянувши місце події, було встановлено, що дані тілесні ушкодження характерні для падіння з висоти. В неї була передсмертна записка, в якій вона чітко вказує, що вона покінчує життя самогубством, і просить рідних і близьких пробачення за даний вчинок.

У міліції розповіли: жінка зважилася на таке через тривалу хворобу - цукровий діабет. Галина не раз намагалася накласти на себе руки - судмедексперт на руках зафіксував сліди від спроб порізати вени. Містян же новина шокувала.

Ганна Левчук, мешканка м. Здолбунова:

- Жінку то знали через те, що вона працювала на базарі. Її всі знали. Вона хворіла - да. Вона ушла навіть з базара через те, що вона хворіла. А так - то, нібито, все нормально. В неї ж дочка, нібито, має родити. Діти нормальні. Чоловік працює в вагонному депо.

Водночас мешканці будинку розповідають: кілька тижнів тому з даху їхньої дев'ятиповерхівки намагалася зістрибнути інша жінка. Мовляв, вилізти на покрівлю легко - двері туди завжди відчинені.

Надія Хавчук, мешканка м. Здолбунова:

- Вже заявляли скільки в домоуправління, що повісьте замок, щоб ніхто не лазив, але безполезно.

За фактом самогубства районна прокуратура влаштує перевірку. На підставі її висновків і вирішуватимуть, чи карати комунальників за недбальство.