Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 листопада 2011, 14:02 Суспільство
У Криму подружня пара покінчила життя самогубством в одному з номерів готелю
У Криму подружня пара покінчила життя самогубством в одному з номерів готелю

Два трупи - в готелі. Такий сюрприз отримала адміністрація закладу, розташованого на заході Криму. Чоловік і жінка, які винайняли номер, укоротили собі віку. Їх знайшли у ванній із порізаними венами.

Кімнату в готелі пара винайняла на кілька днів. Поводилися тихо, надвір майже не виходили, їжу замовляли в номер і платили готівкою. Останньої доби з їхнього прихистку взагалі не чули жодного звуку.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сакського МУ міліції:

- Чтобы проверить, всё ли в порядке у жильцов, администрация гостиницы решила открыть дверь запасным ключом. В результате были обнаружены трупы в ванной комнате.

Чоловік і жінка померли від втрати крові: в обох перерізані вени. Правоохоронці з’ясували: до курортної Новофедорівки вони втекли від сварок з родичами.

Ірина Бессараб, помічник керівника Сакського МУ міліції:

- Женщина в июле месяце родила дочь и получила социальные выплаты в связи с рождением ребенка. Но женщина эти выплаты потратила не на нужды новорожденного ребенка, а на свои личные нужды, продолжая употреблять спиртные напитки.

Про немовля горе-мати не дбала. Доля дівчинки не хвилювала і її співмешканця: чоловік навіть не був батьком дитини. Як виявилося, пияки вже потрапляли в поле зору правоохоронців. На початку жовтня сакську міліцію повідомили: в готелі міста вже кілька днів не просихає парочка. Разом з ними в номері немовля.

Світлана Писарець, керівник відділу Сакського МУ міліції:

- Когда мы выехали на место происшествия, то обнаружили выпившую мамочку с ребенком, которому около 3 месяцев. Она кормила ребенка грудью, была в нетрезвом состоянии. Ребенка сразу же мы забрали и отправили в отделение городской больницы.

Лариса Шепелева, сестра-господарка Сакської міської лікарні:

- Три дня она у нас кричала криком. У нее алкогольная интоксикация была полнейшая. Мама ее кормила грудью с водкой, мама пила водку, а сама кормила грудью ребенка.

Лікарі повернули дитину до нормального життя: її відмили, нагодували, підлікували і позбавили алкогольної залежності.

Олександр Старжинський, завідувач відділення Сакської міської лікарні:

- В данный момент опасения состояния здоровья ребенка нет. А если бы он находился у них, ребенок мог бы погибнуть - или алкогольная интоксикация, или асфиксия, голод, любая причина могла бы привести к необратимым последствиям.

Тепер долею нещасної дівчинки опікуватимуться соціальні служби: якщо для маляти не знайдуть названих батьків, його відправлять до дитячого будинку.