Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 жовтня 2011, 14:01 Суспільство
У Донецьку під час затримання кілера міліціонер отримав вогнепальне поранення
У Донецьку під час затримання кілера міліціонер отримав вогнепальне поранення

Стрілянина по правоохоронцях у Донецьку. П'ятеро міліціянтів затримували злочинця. І не знали, що то найманий убивця з Росії.

Підозрілого чоловіка, що вештався біля супермаркету, першою помітила жінка. Незнайомець намагався відкрити її автівку на паркованні. Тож власниця легковика одразу покликала правоохоронців, та зловмисник зачув недобре й почав тікати. Заскочив до тролейбуса, потім - до автобуса. За маневрами стежив один з оперативників.

Дмитро Несьолов, співробітник Калінінського РВ міліції м. Донецька:

- На остановке я вышел вместе с подозреваемым. Когда подозреваемый попытался уйти, коллеги сказали: мы из милиции. Тот развернулся - и руку резко в карман куртки. Я подошел к нему, и я показал корочку уголовного розыска. Потом я услышал хлопок, мы приняли меры по задержанию данного преступника.

Це був постріл. Дмитро з колегами та затриманим попрямував до райвідділку, лише там з’ясували, що правоохоронця тяжко поранено.

Юрій Седнєв, керівник Донецького МУ міліції:

- Дмитрий говорит, что что-то не то, давайте смотреть. Рубашку задирает, куртку задирает, и обнаруживает входное отверстие в левую сторону от пупка, и коллеги обнаруживают выходное отверстие сзади не далеко от позвоночника.

Олександр Толмачов, заввідділу Донецької міської лікарні №16:

- Каким-то чудом пуля не проникла в брюшную полость, прошла в нескольких миллиметрах прошла от брюшины

Затриманий виявився найманим убивцею з Росії. Його вже кілька місяців шукає Інтерпол.

Юрій Седнєв, керівник Донецького МУ міліції:

- Он находился в розыске за убийство. Обстоятельства преступления такие: в людном месте расстрелял одного из авторитетов, проживающего в этом городе. Преступник оказался достаточно серьезным. Цель его нахождения здесь мы пока еще устанавливаем.