Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 вересня 2011, 12:53 Суспільство
У Донецьку хлопець впав з 10 поверху недобудованої багатоповерхівки
У Донецьку хлопець впав з 10 поверху недобудованої багатоповерхівки

У Донецьку сторож будмайданчика знайшов мертвого солдата. Тіло лежало в купі піску поблизу недобудованої висотки. Вже відомо: юнак упав з 10-го або 11-го поверху. Як і чому таке сталося? Версії батьків, друзів та правоохоронців різні.

Ось та багатоповерхівка. Будівництво заморожене. З працівників тут - кілька охоронців. Один із них і натрапив на тіло мертвого юнака. Оперативники, що приїхали на місце трагедії, незабаром дізналися: це солдат частини 3037. Батьки, яким повідомили про горе, одразу звинуватили в усьому військових. Розповіли, що на службі хлопець загубив кайданки. І за це його періодично били. Рідні певні: син не витримав чергового знущання. Історію про кайданки підтверджує й друг загиблого, проте каже: це було самогубство.

Вадим Романенко, друг загиблого:

- Была история, что в армии его сильно побили, потерял наручники, его побили сильно, и он сбежал, и покончил жизнь самоубийством.

Обставини загибелі 20-річного юнака з'ясовує міська військова прокуратура. Військові ж очільники коментують цю справу дуже коротко.

Ігор Саютін, заступник керівника управління Східного територіального командування:

- На даний час проводиться досудове слідство військовою прокуратурою, всі версії розглядаються. По закінченню слідства вам буде надана повна інформація. Більше я нічим не володію.

За непідтвердженою інформацією, основна робоча версія військових правоохоронців - хлопець укоротив собі віку через проблеми в родині.