Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 вересня 2011, 12:45 Суспільство
У Чернівцях 17-річний хлопець наклав на себе руки
У Чернівцях 17-річний хлопець наклав на себе руки

В Чернівцях наклав на себе руки 17-річний юнак. Сталося це в одній із квартир будинку на вулиці Головній. Тіло хлопця знайшли рідні.

Сусіди неохоче спілкуються з журналістами. Вони шоковані, їм досі тяжко. Розповідають: юнак, що вкоротив собі віку, був завжди привітний і ввічливий. Востаннє його бачили за кілька годин до нещастя.

Сусідка загиблого:

- Кожен день вітався, кожен день спілкувався, і вчора казав "Добрий день", зайшов до хати - і вже…

Хлопець, якому за кілька тижнів мало виповнитися 17, повісився у власній квартирі. Нікого з рідних не було вдома. Лише за якийсь час брата в зашморгу побачила старша сестра.

Ілля Беженар, завідувач відділу бюро судово-медичної експертизи:

- Було встановлено, що причиною смерті є механічна асфіксія внаслідок стискання шиї петлею. За інформацією, яка в нас є, в нього, нібито, були проблеми із законом.

Правоохоронці припускають: хлопець жив у постійному напруженні через судову тяганину. Перед черговим засіданням психіка не витримала. Судмедексперти додають: останніми роками суїцидів в області побільшало. Вони становлять десять відсотків від усіх смертей. Вкорочують собі віку, переважно, чоловіки у стані алкогольного сп'яніння. Неповнолітніх до самогубства доводить, здебільшого, нерозділене кохання.