Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 вересня 2011, 15:26 Суспільство
У Львові двоє курсантів університету внутрішніх справ затримали злочинця
У Львові двоє курсантів університету внутрішніх справ затримали злочинця

Затримали злочинця і двоє курсантів львівського державного університету внутрішніх справ. Хлопці чекали на маршрутку й помітили, як у чоловіка на зупинці вкрали мобілку. Юнаки не розгубилися, схопили зловмисника й викликали міліцію.

Олександр та Олексій - курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ - того дня зібралися їхати до друзів у село Верещицю. Прийшли на зупинку та чекали маршрутки. Хлопці вже були в салоні, коли побачили чоловіка, що сидів надворі і випустив з рук мобільного.

Олександр Атаманенко, курсант:

- Коли в нього випав телефон, ми вирішили підійти до нього, подивитись, як він себе почуває. Можливо, йому погано.

Проте, не встигли. Юнак, що проходив повз чоловіка, підняв чужого телефона і заскочив з ним у маршрутку. Так двоє курсантів стали свідками злочину.

Олександр Атаманенко, курсант:

- Я направився в маршрутку, підійшов до нього і представився, запропонував йому показати документи. Він сказав, що в нього немає. Потім я йому запропонував показати, що у нього в кишенях. Чи в нього є чужий мобільний телефон. Він спочатку відповів, що ні, потім, коли я вже йому сказав: "Кишені до огляду", - він витягнув два мобільні телефони.

Курсанти вивели молодика із салону мікроавтобуса і викликали правоохоронців. Ті вже відвезли зловмисника до райвідділку. Вже там з'ясували: затриманий і раніше мав проблеми із законом. Колись за хуліганство отримав два роки умовно. Тепер, схоже, доведеться вивчити нові статті Кримінального кодексу.

Сергій Дайновський, співробітник Шевченківського РВ міліції м. Львова:

- На даний час проводиться дослідча перевірка, збираються певні матеріали, свідки опитуються, очевидці. При наявності всіх ознак будуть дані матеріали, скеровані на порушення кримінальної справи.