Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 вересня 2011, 12:52 Суспільство
В Херсоні чоловік викрав власну доньку у колишньої дружини
В Херсоні чоловік викрав власну доньку у колишньої дружини

Мешканка Херсона скаржиться на колишнього чоловіка, який викрав їхню спільну дочку. Ми розповідали про це в липні, і зв'язатися з викрадачем нам тоді не вдалося. Нині ж чоловік сам зателефонував кореспондентам "Свідка".

Інцидент стався в Херсоні 27 липня. Вдень подружжя пенсіонерів разом з трирічною онукою зайшло до аптеки. Бабуся тримала малу за руку. Коли раптом дівчинку хтось вихопив у жінки.

Віра Єрмоленко, бабуся дівчинки:

- Мы их догнали, а они - в машину, там в машине еще двое, сели и уехали.

Як згодом з'ясували - дівчинку забрав рідний батько, з матір'ю дитини вони розлучені. Але в чоловіка своя версію подій того дня. Каже, його позбавили законного права бачитися з донькою. Тож мусив піти на такий крок.

Денис Зиняк, батько дівчинки:

- Ребенок проживал с бабушкой и ее сожителем в городе Херсоне. Мать проживает и работает в городе Киеве. Любые мои попытки договориться с матерью о взаимном общении с ребенком ни к чему не приводят, попытки передать необходимое для ребенка ни к чему не приводят. Я, как мужчина, как отец, решил действовать своими методами.

Чоловік розповів: його терпець урвався, коли одного дня знайомі з Херсона написали: за дитиною ніхто не доглядає, її здоров'ям ніхто не переймається. Тож вирішив їхати за донькою. Одразу повіз до лікарів.

Денис Зиняк, батько дівчинки:

- Сейчас ребенок находится на обследовании, здоровье ребенка неудовлетворительное, зрение - 3,5, поджелудочная и желчный посажены. Это вызвало хлязи под глазами, что требует либо оперативного вмешательства, либо налаживания путем правильного питания, диет, ухода за ребенком.

Чоловік налаштований рішуче. Каже, дитини жінці не поверне, бо мати за нею не доглядала. А виховували малу бабуся та нерідний дідусь. Нині батько мешкає з донькою в Донецьку. Розповідає: за весь цей час мати подзвонила лише раз. Тож має намір іти до суду, аби той позбавив жінку батьківських прав.