Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2011, 12:32 Суспільство
На Хмельниччині чоловік сховав свою мертву приятельку в холодильник
На Хмельниччині чоловік сховав свою мертву приятельку в холодильник

Труп - у холодильнику! Житель Хмельниччини не знайшов ліпшого місця для своєї знайомої. Чоловік побачив приятельку біля порога власної квартири, і був переконаний, що вона знову п'яна. Заволік гостю до помешкання, і тільки тоді збагнув, що вона мертва.

"Знову перебрала", - був переконаний 35-річний подолянин, коли побачив під дверима своєї квартири знайому. Жінка була заміжня, виховувала доньку та вряди-годи навідувалася до приятеля почаркуватися.

Затриманий:

- Приходила, коли напивалася.

- І що тоді?

- Нічого. Бувало, що там пили трохи.

- Ну, просто застільнічали?

- Да.

- Ну, ви її впускали?

- Деколи впускав, деколи не відкривав. Коли як.

Цього разу гостю вирішив впустити. Затяг нерухоме тіло до кімнати, й лише тоді збагнув: жінка мертва. Що робити - господар придумати не зміг, тож вирішив дочекатися ранку. Затягнув труп у ванну, й ліг спати.

Затриманий:

- Мені рано треба було на роботу, я посадив її в ванну, і поїхав на роботу.

- А чому ви посадили її в ванну, а, наприклад, не подзвонили її рідним або у міліцію?

- Не знаю, я боявся.

Від страшного сусідства господар вирішив утекти на роботу. Аби тіло не псувалося, запхав його до холодильника. Муки чоловіка скінчилися після зміни. Біля будинку на хазяїна вже чекали правоохоронці.

Василь Птащук, керівник Хмельницького РВ міліції:

- Поступило повідомлення, анонімне повідомлення про те, що один громадянин міста Хмельницького вбив свою співмешканку, і на даний час тримає її в холодильнику. Швидше за все, анонімний дзвінок стався від його знайомого, до якого він звернувся, щоб той допоміг йому винести труп з квартири.

У міліції чоловік зізнався: зволікав, бо боявся, що відповідатиме за вбивство знайомої. Страхи розвіяли судмедексперти, вони з'ясували: загибель жінки не насильницька, її занапастив серцевий напад. Маніпуляції ж із трупом - не карний злочин, принаймні, такої статті в українському кодексі немає. Порушено, хіба що, норми моралі. Тому правоохоронці вирішили: кримінальної справи не порушувати. Тіло жінки, врешті, передали рідним.