Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 серпня 2011, 14:31 Суспільство
Мешканці Русанівки налякані чутками про серійного вбивцю
Мешканці Русанівки налякані чутками про серійного вбивцю

Панічного листа із заголовком "На київській Русанівці - серійні вбивства" надіслали до редакції "Свідка". У ньому йшлося про жахливі випадки, які ніби-то сталися на київській вулиці Ентузіастів за останні два тижні. Розповіли про чотири напади та дві смерті. Знімальна група вирушила на місце ймовірних злочинів. Але там про маніяка згадує тільки двірничка. Та й ця інформація з чуток.

Усі інші мешканці Русанівки, яких ми опитали, тільки широко розплющують очі.   

Людмила, мешканка м. Києва:

- Якусь дєвочку біля ліфту нашли, а так більше нічого не чула.

У міліції ж розповіли - був лише один-єдиний напад на дівчину. В неї забрали мобільного телефона. Всі інші жахіття і вбивства - банальні вигадки.  

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Зараз готуються повна інформація по всім злочинам, вчинених на вулиці Ентузіастів, і ми будемо спростовувати цю інформацію, адже жодного убивства 2 останні місяці на цій вулиці не було.

Правоохоронці радять не робити з мухи слона. Пограбування, на жаль, трапляються в кожному районі. Але серійних злочинів у Києві немає. Як і підстав панікувати. Тим часом русанівці нарікають на дільничного. Мовляв, щойно пішов поголос про маніяка, він мав відреаґувати і заспокоїти мешканців.