Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 серпня 2011, 14:12 Суспільство
Молода жінка вигадала історію про вагітність та смерть власної дитини, аби одружитись
Молода жінка вигадала історію про вагітність та смерть власної дитини, аби одружитись

32-річний чоловік та його на 11 років молодша подруга були зразковою парою. Коли дівчина повідомила, що вагітна, її коханий довго не вагався - одразу запропонував узаконити стосунки. Народжувати жінка захотіла аж в обласному центрі - Хмельницькому. Поїхала туди сама, перед цим дала майбутньому батькові настанови.  

Мешканець села Летави:

- Звідси будеш мене забирати з роддому, сюда будеш ходити, до мене в палату, на який поверх. Всьо. Я її залишив і поїхав на роботу. В четвер вечором вона звонить, що лежить під капельницями і визивають її роди.  

А вже наступного дня чоловікові зателефонували із сумною звісткою: новонароджена донечка померла під час пологів. За кілька днів немовля поховали в закритій труні.

Мешканка села Летави:

- Я тоді до тої труни, відкриваю, а та труна забита от такими цвяхами. Я кажу: ну а як же так, нащо ви забили? Я ж хочу подивитись на ту дитину. А вона каже: Таня мене предупредила, що труну забивають цвяхами, я кажу: Боже, гайда якось відкрити. А ви бачили ту дитину? А в шо їх одягли?

Своїй свекрусі жінка пояснювала: маля витягали частинами, та й відкривати труну за народними повір'ями не можна. Дружину, що втратила дитину, чоловік намагався всіляко підтримати.

Мешканець села Летави:

- Пішли на могилу, вона взяла чашечку, води налляти, взяли цукерки, свічечку взяли, підпалили, зайшли туда, вона плакала, я плакав, там чуть на коліна не припадав коло тої могили.  

А от свекруха вирішила з'ясувати, від чого померла її онука та поїхала до пологового будинку. Там шокованій бабусі заявили: такої породіллі тут ніколи не бачили. Тоді звернулися до правоохоронців. Слідчі ж з'ясували - жінка взагалі не була вагітна. 

Олександр Польовий, перший заступник керівника Чемеровецького РВ міліції:

- Проживаючи з громадянином, жителем села Летави, щоб зберегти сім'ю, імітувала народження та похорони дитини.  

Могилу немовляти ексгумували. У труні знайшли лише рушник та дитячий костюмчик. І тільки тоді горе-породілля зізналася: всю історію з вагітністю і смертю маляти вигадала, аби змусити коханого одружитися. Тепер жінка лишилася сама - такої жорстокої брехні чоловік їй не пробачив.