Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 серпня 2011, 12:55 Суспільство
У Києві батька звинуватили у розбещенні власної трирічної доньки
У Києві батька звинуватили у розбещенні власної трирічної доньки

Трирічна Аня мовчазна. Людей боїться, спілкуватися не хоче. До такого її довів рідний батько, переконує бабуся дівчинки.

Чотири місяці тому її батьки розлучилися. Мати поїхала до Білорусі, малу лишила чоловікові. За якийсь час нова подруга колишнього зятя зателефонувала бабусі дівчинки. Від її розповідей жінка вжахнулася.

Людмила Іванцова, мешканка м. Києва:

- Он ходит по квартире голый, ребёнок ходит голый, у него не было одежды. Он спит на этом матрасе два на два с ребёнком. Туда же он приводит женщин. Ребёнок спит в углу, он принимает своих знакомых. Отец, извините принимает голышом ванну вместе с девочкой, даёт играться ей своими половыми органами. Он от этого возбуждается целует её в рот.

Співмешканка забрала дитину і передала бабусі. Батько дівчинки поскаржився на викрадачів до міліції.   

Віктор Нагорний, перший заступник керівника Чернігівського МВ міліції:

- На даний час триває перевірка. Порушена кримінальна справа за ст. 146 ч. 2 - викрадення людини.

Крапку в даній суперечці має поставити суд.

Зараз ми з'ясовуємо причини, чому це взагалі відбулося. Хто до цього причетний і чому таким шляхом вирішується доля малолітніх дітей.  

У відповідь пані Людмила звинуватила зятя в недбальстві та розбещенні малої. Міліція взялася все перевіряти - вже вилучила в чоловіка диски та комп'ютер. Сам він називає це змовою.

Андрій, батько дитини:

- В чём претензии ко мне, я мог слышать только из сторонних источников, с кем общалась она, о том, что я шизофреник, эпилептик, и ставлю эксперементы над детьми. Я считаю, воспринимаю с ее стороны полностью, что это неадекватные обвинения, не связаные с друг другом.

Поки батько й бабуся Ані воювали, повернулася її мати. Вона просто забрала дитину з собою.  

- Где ребёнок будет жить? Он будет в Чернигове, в Киеве, Белорусии?
- В Киеве.
- Есть адрес конкретный?
- Есть.
- Но ведь раньше вы отказались от ребёнка?
- Никто не отказывался.

Олександр Чайка, правозахисник:

- Згідно рішення суду про розлучення батьків, дитина залишена з батьком. Дружина має спочатку звернутися до суду, отримати дозвіл суду на побачення з дитиною. Повинен бути визначений режим побачень з дитиною і тільки в ці дні вона може бачитися з дитиною.

Тепер жінка зникла. На телефонні дзвінки не відповідає. Бабуся дівчинки вже поскаржилася до прокуратури. Припускає - мама вивезла маленьку Аню з країни.