Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 липня 2011, 15:16 Суспільство
На Одещині три доби шукали 3-річного хлопчика
На Одещині три доби шукали 3-річного хлопчика

До мами. На Одещині загубився 3-річний малюк: вирушив до міста, бо скучив за ненькою. Хлопчика шукали понад дві сотні правоохоронців та МНСівців. Знайшли аж у сусідньому Придністров'ї.

Ця пригода сталася в селі Загніткові на Одещині. Бабуся 3-річного Микитки помітила зникнення внука надвечір. Спочатку шукала дитину самотужки, згодом звернулася до міліції.

Віталий Мельниченко, керівник Кодимського РВ міліції:

- Местность пересеченная - холмы, шахты, камни. Это очень усложняло поиски. Искали и боялись - не дай Бог, этот ребенок стал жертвой несчастного случая. Тут леса кругом, и звери дикие.

Шукав малюка весь особовий склад міліції, навіть прочісували територію з тепловізорами. Знайшли дитину вже за кордоном - на території Придністров'я. Хлопчик три доби прожив у лісі.

Емілія Швець, завідувачка дитячого відділу Кодимської лікарні:

- Общее состояние ребенка удовлетворительное. Он активный - но немножко плаксивый, кожные покровы чистые. Ну, немножко на нижних конечностях ссадины. А так - он ничего.

Знайденого хлопчика одразу віддали мамі. Сама вона мешкає, здебільшого, в Одесі, де заробляє на життя. Малого залишає на бабусю.

Тетяна Крайня, мати загубленого хлопчика:

- Я и молилась, и переживала, и плакала - для меня это был шок вообще. Мы его спросили, куда он бежал и где он был - а он просто мотнул головой.

На свої три роки Микитка погано розмовляє. Чому пішов з домівки та де був увесь час - пояснити не може. Сусіди кажуть: це вже не перша його втеча від бабусі. Мовляв, малюк дуже сумує за матір’ю, й хоче її знайти.