Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 липня 2011, 12:43 Суспільство
10-річний киянин потягнувся до кошенят і застряг головою в решітці
10-річний киянин потягнувся до кошенят і застряг головою в решітці

Через любов до тварин потрапив у пастку десятирічний киянин. Хлопчик поліз за котом і застряг у ґратах. Про те, як витягали дитину з пастки.

По обіді мешканець будинку номер дванадцять, що на вулиці Маршала Тимошенка, почув плач дитини. Чоловік отетерів, коли побачив хлопчика біля входу до підвалу. Малий лежав долі, смикав ногами й руками. Намагався звільнити голову, котра застрягла між металевими прутами.

Сусід постраждалого:

- Він гуляв на дитмайданчику, побачив котика через решітку. Поліз достать - і застряг.

- А хто побачив?

- Мужчина з дитиною гуляв. Зразу визвали "скору" і МНС. Дуже швидко.

Поки на місце мчали рятувальники, переляканого бранця заспокоювали свідки. Нижче, з підвалу, на нього дивилися котячі очі.

Андрій Онищенко, заступник керівника прес-служби ГУ МНС м. Києва:

- За допомоги гідравлічних інструментів рятувальники витягли голову, яка знаходилася між прутами, і передали хлопця до швидкої допомоги. Під час застрягання хлопчик не постраждав, та ніяких травм не отримав.

На такі пригоди столичних рятувальників викликають разів зо п'ять на місяць. Кажуть, малі вскакують у халепу головно через недбальство батьків.

Андрій Онищенко, заступник керівника прес-служби ГУ МНС м. Києва:

- Дуже багато місць, де дитина може травмуватися. Тому потрібно батькам дивитися за дітьми. Зараз канікулярна відпустка в дітей.

Пенсіонерка Марія Йосипівна з дворічного онука не зводить очей. І не лише тому, що він її улюбленець. Каже, малюкові все цікаво, йому постійно кортить скрізь встромити носа.

Марія Йосипівна, мешканка м. Києва:

- Дуже тяжело. Бачив - пішов, боюсь аби під машину не пішов. Глаз з нього не спускаю.

Пилипкові також сподобалися коти. Проте, вскочити в халепу, як десятирічний сусіда, завадила бабуся.