Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2011, 14:59 Суспільство
Мешканка Тернополя найняла кілера, щоб вбити трьох людей
Мешканка Тернополя найняла кілера, щоб вбити трьох людей

Мешканка Тернополя винайняла кілера, щоб убити колишнього чоловіка, його нову дружину та її батька. За кожну жертву обіцяла по тисячі доларів. Чи вдалося задумане - дивіться далі.

Подружжя уже кілька років не жило разом. Утім, минуле не відпускало. Головно, колишню дружину. Ще б пак - сама мусила виховувати чотирьох дітей. У чоловіка ж все було ліпше: шлюб із молодою красунею. А покинута жінка дедалі частіше хотіла їм помститися.

Згодом жага помсти перетворилася на реальне бажання - вбити. Сама того робити наміру не мала, шукала виконавця.

Григорій Полковников, керівник УБОЗ в Тернопільській області:

- Кілера жінка знайшла, використовуючи свої злочинні зв'язки, раніше судимих жителів Тернопільської області.

Найманцеві замовила вбивство трьох - колишнього чоловіка, його нової дружини та її батька. Кожну смерть оцінила в тисячу доларів.

Григорій Полковников, керівник УБОЗ в Тернопільській області:

- Першою жертвою вибрала жінку, з цією метою шукала та знайшла кілера. Під час обговорення деталей вбивства, місця його скоєння розробила детальний план, і визначила маскування під розбійний напад.

І навіть завдаток дала - дві з половиною тисячі гривень. Саме цієї миті до операції долучилися правоохоронці. Вони попередили майбутню жертву, і вмовили її зімітувати напад на квартиру і власне вбивство.

Ці світлини кілер показав і замовниці. На фотокартках не кров, кетчуп. Утім, жінка підміни не запідозрила.

Григорій Полковников, керівник УБОЗ в Тернопільській області:

- Під час передачі іншої частини завдатку і підтвердження вбивства, а саме - фотографій з місця скоєння злочину, зловмисниця була затримана.

Правоохоронці порушили кримінальну справу. Триває досудове слідство. У жінки вилучили чимало купюр великого номіналу. Вочевидь, одним вбивством вона таки обмежуватися не планувала, а таки мала наміри вбити всіх трьох.