Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 червня 2011, 16:17 Суспільство
У Києві бетонна стіна обвалилася на припаркований автомобіль
У Києві бетонна стіна обвалилася на припаркований автомобіль

Сили природи спричинили лихо і в Києві: бетонна стіна не витримала сили тяжіння, і розчавила автівку. Тільки дивом у салоні нікого не було: власник припаркувався та вийшов.

Важка техніка, рятувальники, понівечений транспорт. Таке відчуття, що Червоноармійською вулицею Києва пройшовся торнадо. Та ні - то ліквідація наслідків недбальства. Впала ціла стіна. Постраждала одна автівка. У власника вигляд, ніби його самого щойно витягли з-під завалу. Каже, його заледве не поховало живцем.

Олег, постраждалий:

- Я приехал на работу, оставил машину, и буквально за час до случившегося находится в машине.

Гуркіт було чути на цілий квартал. Тамтешні мешканці й працівники фірм не дивуються - обвалу чекали вже давно. Тутешній паркувальник щодня попереджав автовласників про небезпеку.

Вікторія, стоматолог:

- Он всегда говорил: не ставьте, потому что стена рушиться. Парковщик не единожды указывал на эту стену. Обращались, просили и жители, потому что детей туда не пускают. Я работаю в клинике 6 лет, и стена постоянно была накренена.

Господар розбитої "Мазди" не знає, чи радіти, чи плакати. З одного боку - пощастило: лишився живий. З іншого - втратив автівку.

Олег, постраждалий:

- К сожалению, машина не застрахована. Был кризис, страховые плохо выплачивают. Раньше страховался, сейчас не страховал, поэтому есть только автоцивилка. Буду выяснять, кто хозяин стены, потому что была его задача следить за состоянием.

Олександр Дем'янчук, кореспондент:

- Ось так в одну мить бетонні плити поховали під собою близько 13 тисяч доларів. Хто відшкодує ці гроші власникові - нині ніхто не знає.

Журналісти "Свідка" завітали до місцевого ЖЕКу. Знімальну групу одразу запросили. Воно й не дивно - пригода експлуатаційної контори не стосується.

Людмила Василенко, керівник ЖЕКу:

- Підпірна стінка не в нас на балансі.

- А на вашу думку, у кого вона може бути?

- Вона може бути на балансі відомчого садочка "Славута".

Якщо винен садочок - Олегові доведеться вимагати відшкодування від київської міської адміністрації. Та практика засвідчує: влада рідко визнає себе винною.

Вікторія, стоматолог:

- А если бы туда упали дети, так что? Машина - это еще минимум, что могло случиться.