Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 червня 2011, 17:54 Суспільство
У центрі Києва на проїжджій частині утворилося велике провалля
У центрі Києва на проїжджій частині утворилося велике провалля

У самісінькому центрі Києва - величезне провалля. Яма завглибшки більше метра утворилася просто на проїжджій частині поблизу Бессарабського базару. На диво, туди не вскочив жоден автомобіль, що вранці довго стоять там у заторах.

Оце провалля на дорозі утворилося через уже традиційну для столиці проблему - прорвало трубу з гарячою водою. Струмені окропу били з-під землі, і вмить вимили величезну яму. Її одразу обгородили. Самовидці кажуть: що асфальт не провалився разом з автомобілями - диво, адже аварія сталася в годину пік - о 9 ранку.

Свідок:

- Вода пошла горячая. Розмило асфальт. Він же розтає, асфальт. І воно… вода текла, страшне діло було. Вверх так било, наче фонтанчик такий. А тоді розмило. Добре, що машина не попала туди.

Свідок:

- Где-то на полметра поднялось, все так резко. Видите - потом прорвало туда, где парковка, вымыло, видите - и вот это все сразу упало. Вода ушла туда, и сразу оно все упало.

На місце аварії поквапилися ремонтники "Київводоканалу". Черговий прорив труби, тепер уже у самому серці столиці, співробітник комунального підприємства прокоментував коротко.

Михайло Смоленський, співробітник "Київводоканалу":

- Авария на водопроводной системе.

Скільки часу лататимуть трубу та про причину аварії чоловік сповістити відмовився.

Михайло Смоленський, співробітник "Київводоканалу":

- (пожимает плечами) Пожалуйста, обращайтесь к нашему руководству, если вам что-то… Просто авария. Больше я вам ничего не могу.

Такі аварії у столиці останнім часом не рідкість. Менше місяця тому під асфальт потрапив автомобіль "Міцубіші Аутлендер", припаркований біля будинку. Тоді машину витягали за допомоги спеціальної техніки. А восени торік земля провалилася під жінкою похилого віку. Тоді бідолашна ускочила по груди в окріп і дістала опіки сімдесяти відсотків тіла. За кілька днів постраждала померла. Запобігти таким трагедіям можна в один спосіб - замінити вутлі мережі. Втім, грошей на це немає.