Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 червня 2011, 14:12 Суспільство
На Чернігівщині співробітник міліції врятував життя 30-річній жінки
На Чернігівщині співробітник міліції врятував життя 30-річній жінки

На Чернігівщині співробітник міліції врятував життя 30-річній жінки. Коли бідака впала з мосту в річку, оперативник саме їхав на чергове завдання.

Той літній вечір тридцятирічній Наталі запам'ятається на все життя. Разом із дітьми вона йшла мостом через річку. Коли до супротивного берега залишалося кілька метрів, жінці стало зле.

Наталя, мешканка с.м.т. Городні:

- Мне стало плохо - пошла кровь из носа. У меня постоянно давление. Пошла к воде, чтоб умыться, и оступилась.

Що мама зненацька шубовснула у воду - ледь не до смерті налякало її дітей.

Настя, дочка врятованої:

- Ми бачили здалека мамину голову, як вона задихалася. Думали, что она просто плавает. Но побачили, что она не плавает, мы заверещали.

Пізньої пори поблизу річки ані душі. Відчайдушні дитячі крики безпорадно губилися у високому очереті, аж раптом неподалік мосту блиснули фари. То на оперативне завдання їхав наряд міліції.

Оперативний співробітник Городнянського РВ міліції:

- Подумали, что что-то не так, что-то случилось, остановились. Давай спрашивать: "Что случилось?" На что они не могли ответить, что произошло, и плакали. Побежали вниз вдоль реки и увидели, что там тонет женщина.

Не роздягаючись, правоохоронець кинувся у воду. Кілька вправних рухів досвідченого плавця - і він поруч із жінкою.

Оперативний співробітник Городнянського РВ міліції:

- Поначалу кричала, руками махала. Кричала: "Помогите, тону!" Потом она начала идти на дно - плавать она не умела. Нырнул за ней, достал ее. Предоставили ей первую медицинскую помощь. Женщина начала кашлять, и со рта литься вода.

Вже за кілька хвилин потопельниця та її щаслива дітвора обіймали свого рятівника. А наступного дня прийшли з квітами до місцевого райвідділу міліції.

Олександр Буй, керівник Городнянського РВ міліції:

- Он поступил, конечно, не побоюсь этого слова - героически, бросился в воду. Тем более, видел, что женщина по телосложению в несколько раз больше него.

За мужність у надзвичайній ситуації героєві оголосили подяку на роботі. А врятована Наталя тепер хоче записатися разом із дітьми до місцевого басейну.