Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2011, 13:29 Суспільство
У Полтаві 17-річна дівчина заробляла собі на розваги проституцією
У Полтаві 17-річна дівчина заробляла собі на розваги проституцією

Немає грошей на дискотеки - піду в повії! Так свій фінансовий стан вирішила поліпшити 17-річна мешканка Полтави. Вдень шукала клієнтів, вночі - розважалася у клубах.

Худорляве дівча у брудному одязі і з перегаром. Такою неповнолітню Вікторію затримали правоохоронці на околиці Полтави. Свого промислу юна повія не приховувала, в розпал дня чекала на чергового клієнта.

Артем Ширай, оперуповноважений відділу УМВС України в Полтавській області:

- Дівчина сімнадцятирічного віку, з 13 років перебуває на обліку в органах міліції, виховується матір'ю, батька немає. В школу практично не ходе.

На уроках не цікаво, в однокімнатній квартирі з матір'ю та вітчимом затісно, пояснює правоохоронцям Вікторія. Юна душа прагне розваг, та лихо - грошей на це в батьків бракує.

Повія:

- Мне просто родители не давали денег на развлечения, на дискотеки, ну, просто не давали вообще деньги на карманные расходы. Где мне еще нужно было взять деньги? Я же не пойду куда-то грабить. Мне просто нравятся дискотеки, мне нравится гулять ночью, а не днем.

Заробляти на танці з пивом дівчина вирішила на вулиці. Каже, сідати до автівок з незнайомцями не боїться, головне - машину обрати дорогу, і клієнта якнаймолодшого.

Повія:

- Сколько тебе приносило денег это дело?

- Ну, гривен 200.

- Ну, как ты думаешь, это стоит того, чтобы сходить на дискотеку?

- И да, и нет. Оно просто втягивает, знаете?

Подолати "вуличну залежність" дівчини нині намагаються в обласному притулку для неповнолітніх. Тут нова підопічна зізналася: у повії подалася в 16-ть. За рік торгівлі своїм тілом обморозила ноги й має психічні розлади.

Анжела Кирилюк, лікар притулку для дітей:

- Личная гигиена полностью отсутствует. Руки, ноги, порезы на руках, на предплечье. Когда задали вопрос, она сама сказала, что себя резала.

Лікуватимуть і виховуватимуть дівчину тепер у школі-інтернаті. Такому рішенню опікунської ради мати дитини лише радіє, бо нарешті неслухняну доньку приборкають. Хоча лише на рік, поки дівчина не досягне повноліття.