Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 травня 2011, 13:55 Суспільство
Оголошення в Інтернеті - будь-яка примха за ваші гроші
Оголошення в Інтернеті - будь-яка примха за ваші гроші

Одружуся з вагітною в обмін на частину квартири - це не розіграш. Таких публікацій в Інтернеті - купа. Там можна отримати за гроші будь-яку примху: навіть замовити вбивство.  

Кредити, здам, зніму, обміняю, банально - не те шукаєте? Тоді вам в інтернет - там набагато цікавіші оголошення.

Пропозиції тут не тільки ориґінальні, а й приголомшливі. Приміром, на одному з форумів пропонує свої послуги кілер. Оголошення в найкращих конспіраційних традиціях: номер "айсикью" та початкові інструкції для можливих клієнтів. Є й менш кримінальні публікації. За сто гривень на годину з вами почаркується професійний товариш по пляшці. Працює він, щоправда, тільки на теренах Києва. Ще й попередньо проводить фейсконтроль - себто як людина виглядає, та брейнкод - наскільки інтелектуально цікава. Алкоголь та закуска - з замовника.

Оголошення розміщують і шамани. Не звичайні, а комп'ютерні. Пропонують вони із залізного друга познімати всю нечисть: зурочення, прокляття або й вінець безшлюбності. Хоча професіонали з того тільки сміються.

Владислав, системний адміністратор:

- Если в машине полетит какая-то материнка или блок питания, никакое шаманство тебе не поможет, никакие танцы, ни заседание идеологов, это не спасет от того, чтобы она резко заработала.

Ремонтують оргтехніку без бубнів та молитов, а по-дідівському - викрутками та налаштуванням програм. А це оголошення зацікавить заможніших. Киянка Світлана пропонує півкіла сигаретного попелу. Щоправда, продає все гуртом. Один грам за дев'яносто гривень.

Світлана запевняє - продукт цей ціниться на фармацевтичних заводах. Тож вони й мають купити її екологічно чистий попіл.

А Ось медики говорять, що сигаретний попіл навряд чи можуть застосувати задля лікування.

Вікторія Форосенко, терапевт-кардіолог:

- Теоретически пепел обладает сорбирующими свойствами, есть препараты на основе сгорания каких-то древесных, активированый уголь, это тоже уголь - древесный, но пепел сигаретный, это действительно не ситуация ним лечиться.

Оголошення Світлани в Інтернеті висить уже кілька місяців. Вочевидь не так просто знайти покупця, який віддасть хай і за півкілограма, але ж попелу, сорок п'ять тисяч гривень.