Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 травня 2011, 13:10 Суспільство
У Миколаєві дідусь напився й загубив чотирирічну онуку
У Миколаєві дідусь напився й загубив чотирирічну онуку

В Миколаєві дідусь повів свою чотирирічну онуку на прогулянку. Зайшов до кав'ярні та так напився, що додому повернувся вже без дівчинки - про неї просто забув. Тепер чотирирічна Оленка ходить на прогулянку у товаристві одразу кількох дорослих.

Лариса Яценко, бабуся Оленки:

- Дедушка в этот день остался дома и смотрел за внучкой. Когда в шесть часов вечера я пришла с работы, а невестка около семи, то мы знали, что он пошел на прогулку. Но нам сказали, что видели его в нетрезвом состоянии.

Про зникнення дідуся з онукою рідні одразу повідомили в міліцію. Коли чекали на патрульних, пенсіонер з'явився, щоправда, ледь тримався на ногах і не міг пригадати, чи брав із собою дівчинку. Що сталося, чоловік розповів лише наступного дня, як протверезів.

Сергій Мардасов, старший оперуповноважений відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Дедушка вместе со своей внучной вышел из дома на улицу для того, чтобы погулять. По пути встретил мужчину, с которым познакомился, данный мужчина находился тоже с внучкой. И направились в кафе, чтобы употребить спиртные напитки. Дети в это время находились на улице, возле кафе, и играли.

Так із вдвічі старшою дівчинкою Оленка гралася до сутінок. Хотіла було попросити дідуся додому повертатися - проте старого вихователя і слід запав.

Дитину новий приятель дідуся забрав додому. Ні номеру телефона, ні своєї адреси дівчинка назвати не змогла. Тож вранці загублену онуку родина привезла до райвідділку.

Сергій Мардасов, старший оперуповноважений відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Родители ребенка привлечены к административной ответственности, им разъяснено, чтобы они не оставляли своего малолетнего ребенка, особенно родители, которые злоупотребляют спиртными напитками, ведут антиморальный образ жизни.

Правоохоронці з'ясували - чаркують у родині всі дорослі. Та поки склали лише попереджувальний протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків. Обіцяють пильнувати сім'ю і вкотре застерігають - зважувати, з ким залишати дитину, навіть якщо це найближчі родичі.