Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 квітня 2011, 12:39 Суспільство
У місті Сніжному на Донеччині за два тижні сталося три самогубства
У місті Сніжному на Донеччині за два тижні сталося три самогубства

На Донеччині - жахи в голлівудському стилі. У місті Сніжному невідомо як розіграли сценарій кінострічки Дзвінок. За два тижні сталося три самогубства: двоє повісилися, одна дівчина стрибнула з 25-метрової труби колишньої котельні. Місцеві мешканці переповідають моторошну історію про таємничий телефонний дзвінок кожній із жертв напередодні трагедії.

Сусід самогубці:

- Я подошел, увидел, вот здесь был Сашка. Он - как стоял, кверху буксировочный трос вокруг него. Я издалека, близко не подходил, и ушел.

Тут на власній дачі на дереві повісився 19-річний Олександр Лукін. Друзі шоковані - ніщо не віщувало трагедії.

Олександр, товариш загиблого:

- Последний раз я его видел за день до смерти - планы были в институт ехать в Горловский, вместе поступать решили.

Ще один шкільний товариш загиблого присягається: ввечері разом сиділи в місцевій кав'ярні, всі були веселі. Але після таємничого дзвінка його друг посмутнішав.

Олександр, товариш загиблого:

- Все было нормально, а на утро - звонок, я в шоке был. Не могу представить. Номера ему звонили какие-то. Он просил прощения и ушел.

Вранці захололе тіло Олександра знайшов сусід. А за два тижні тритисячне селище двадцять першої шахти гуділо: тут сталося ще два самогубства. Знову поповзли чутки про якийсь таємничий дзвінок.

Юрій Зубілін, сусід загиблого:

- Да, он сам ушел из жизни, никто здесь никого не обвиняет, но что побудило такого парня и еще 2 людей у нас на поселке - это вопрос. Не может быть, что за 2 недели, чуть больше, могли уйти 3 человека, и никому нет до этого дела.

Правоохоронці на про всяк версію про гіпнотичний телефонний дзвінок перевірили.

Віктор Гопила, керівник слідчого відділу Сніжнянського МВ міліції:

- Местные, поселковцы что хочешь могут наговорить. По телефону - телефон она скинула, мы его изъяли, осмотрели, никаких звонков там не было. Если объективно сопоставить эти три факта, то они между собой не связаны.

Тому й порушувати карної справи не стали. Кажуть, для цього жодних підстав. У двох випадках причина самогубства - знехтуване кохання, у третьому - життєві проблеми юнака. Проте мати Олександра не погоджується з висновками слідчих. Вона просто відмовляється вірити, що її син вкоротив собі віку через дівчину.

Любов Лукіна, мати загиблого:

- Мой сын борец был, не хлюпик, что б на такой почве?! Если б я верила, что просто так, я бы молчала, плакала и молчала. Здесь - то ли в вине было что-то подмешано, то ли этот звонок, то ли ему что-то такое сказали, что он просто не выдержал.