Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 квітня 2011, 16:27 Суспільство
На Миколаївщині знайшли сім'ю з трьох осіб, яка загадково загибла
На Миколаївщині знайшли сім'ю з трьох осіб, яка загадково загибла

Загадкова смерть сім'ї на Миколаївщині. Правоохоронці знайшли у квартирі мертвих жінку та її доньку, котрі, нібито, отруїлися чадним газом, а в сусідній кімнаті висіло тіло господаря.

Що сталося за цими дверима - таємниця для всіх: і для родичів, і для правоохоронців. У помешканні знайшли мертвими батька, матір і їхню тринадцятирічну доньку. Жінка й дівчинка лежали на ліжку, ніби спали, а чоловік висів на мотузці.

Віталій Кравченко, перший заступник керівника Жовтневого РВ міліції:

- Во время осмотра трупов экспертом-криминалистом внешних признаков насильственной смерти на месте происшествия не было установлено. На сегодняшний день тела умерших отправлены на экспертизы, причина смерти устанавливается.

Сусіди ж запевняють: сім'я була спокійна, не сварилися.

Вадим, сусід загиблих:

- Рома, вроде, не пил, уравновешенный, спокойный человек был. Если б скандалили, было бы слышно, но скандала никто не слышал.

У школі, де навчалася тринадцятирічна Ганя, також кажуть: родина була порядна.

Світлана Клапушинська, класна керівниця загиблої:

- Аня була активна учасниця гуртків, такого, як гандбол, як волейбол, як основи журналістики. Я можу сказати про Тамару Володимирівну, це мати Ані, те, що вона постійно відвідувала батьківські збори, вона постійно цікавилася дитиною. Ви бачите ось цю зараз подушечку, що лежить на стульчику, що вона була зв’язана руками мами.

Про насильницьку смерть родини правоохоронці не кажуть. Тривають експертизи - вони й дадуть відповідь: це нещасний випадок, чи масовий суїцид.