Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 березня 2011, 17:35 Суспільство
У Запорізькій області п'яний водій влаштував "перегони" з даішниками
У Запорізькій області п'яний водій влаштував "перегони" з даішниками

Гонитва за п'яним водієм у Запорізькій області. Коли авто, що мчало трасою, зупинили - пасажирка, яка також була напідпитку, накинулася на інспекторів ДАЇ з кулаками, а потім - вирішила накласти на себе руки.

Автівку, що мчала трасою Харків-Симферопіль, з перевищенням швидкості, інспектори ДАІ помітили одразу. Спробували зупинити "Ланоса", та водій лише натиснув на газ. Тому наряд рушив у погоню. Зупинили легковика за кілька кілометрів. При кермі був нетверезий водій. Назватися відмовився.

Затриманий:

- Фамилия ваша?

- Да никакое! Давай разбираться по-нормальному, что вы начинаете чудить.

Згодом з'ясували: власниця машини - 41-річна пасажирка "Ланоса". На спроби правоохоронців розібратися в ситуації відреагувала лайкою.

Після спарингу з інспекторами жінка кинулася в лісосмугу, вигукуючи, що вкоротить собі віку. Втім, правоохоронці швидко її затримали й витягли на дорогу. Склали адмінпротокол про те, що доручила кермувати нетверезому.

Андрій Топчий, керівник сектору УДАІ в Запорізькій області:

- Как в последствии выяснилось, данное авто принадлежало одной из фирм такси. На следующий день была проведена проверка предприятия, и к должностному лицу были применены меры административного воздействия.

З початку року в Запорізькій області інспектори ДАЇ спіймали більше трьох тисяч захмелілих водіїв. Як зізнаються правоохоронці, таку агресію зустрічають часто. Втім, здебільшого, з боку чоловіків.