Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 березня 2011, 11:51 Суспільство
На Львівщині жінка викрала племінницю співмешканця заради помсти
На Львівщині жінка викрала племінницю співмешканця заради помсти

Кіднепінг по-дрогобицькому. Жінка викрала з дитячого садочка племінницю свого співмешканця, аби помститися за сімейні чвари.

Оксана з'явилася в родині Наталі Сергіївни кілька місяців тому. Почала жити з її сином. Допомагала господарювати й виховувати онуку - шестирічну Іванку, мама якої за кордоном. Та двоє хазяйок в одній хаті мирилися не довго. Чвари в родині частішали. А згодом залунали погрози.

Наталя Сергіївна, бабуся Іванки:

- Вона говорила і грозилася не один раз. Не знаю, чи можна такі слова говорити: "Стара ****, я тобі зроблю, ти в мене побачиш".

І після чергової сварки співмешканка сина таки помстилася жінці. Викрала з дитячого садочка онуку. Вихователька згадує, що Оксана того дня була наче сама на своя.

Любов Володимирівна, вихователька дитячого садочка:

- То що вона не була п'яна, то я точно можу сказати. Але якась була дивна така. Але в мене не виникло ніяких сумнівів, бо мала зразу до неї побігла.

Бабуся сподівалася, що Оксана з Іванкою прийде додому. Чекала до ранку, тоді побігла в міліцію. Правоохоронці одразу створили пошукові групи, які прочісували район. І зустріли викрадачку аж у Стебнику на одній із вуличок. Але без дитини.

Зенон Галюлько, керівник Дрогобицького РВ міліції:

- Вона спочатку не хотіла інформувати нас, де дитина. Але все-таки через деякий час повідомила, що дитина знаходиться в Стебнику.

Дівчинку одразу повезли в райвідділ, де на неї чекала бабуся. Викрадачку ж затримали, й уже в міліції вона розповіла свою версію того, що скоїла. Каже, хотіла забрати дитину від родичів, які її, начебто, ображають. Переконує, що дівчинка не хотіла повертатися до родини.

Оксана, затримана:

- Хотіла віддати бабі. А вона мене просила, плакала. Казала, не віддавайте бабі, я боюся, щоб вона мене не била.

Тепер Іванка ні на крок не відходить від бабусі. І розповідає про своє викрадення.

Викрадена дівчинка:

- Оксана тебе ображала в Дрогобичі, і там, в Стебнику?

- Ображала. Вона не давала їсти.

- Ти плакала?

- Так.

- Хотіла додому?

- Так.

- А тепер вже рада що повернулась додому?

- Так.

- Скучила за бабцею?

- Так. І за Юрою.

Тепер за фактом викрадення дитини правоохоронці готуються порушити кримінальну справу.