Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 лютого 2011, 14:18 Суспільство
В Одесі нетверезий водій учинив запеклий опір даішникам
В Одесі нетверезий водій учинив запеклий опір даішникам

Нетверезий водій з Одеси гасав трамвайними коліями. А коли нахабу зупинили, вчинив злісну непокору міліції - навіть вибив ногами лобове скло в патрульному авті. Штрафом тепер не відбудеться: розбишаці світить кримінальна стаття.

Підозрілого кермувальника патрульні помітили неподалік бару "СРСР". На вимогу зупинитися "Тойота" спочатку пригальмувала, потому несподівано рвонула з місця. Зупинили авто аж за кілька вулиць. Водій явно був "під шофе".

Водій-порушник:

- Медицинскую экспертизу на предмет употребления алкоголя в установленном порядке. - Зачем, зачем? Я за рулем не был, ты меня взял возле будки!

- Я вам покажу на видео, как вы были за рулем.

- Покажи, покажи мне на видео! Сними наручники, пожалуйста.

У машині виявилися ще й пасажири - двоє дітей, 2 і 10 років, та дружина. Жінка теж була напідпитку, тож не переймалася, що їде з п'яним водієм.

Олександр Якимович, керівник управління ДАІ в Одеській області:

- Протягом 2 годин пропонували проїхати в медичний заклад для медичного обстеження. Але водій намагався уникнути відповідальності, він штурхав інспекторів там. Вони його умовляли-умовляли, потім неоднократно попередили, що до нього будуть застосовані спецзасоби, після чого водій не переставав висловлюватись брутальною лайкою, нецензурною лексикою.

Коли ж нахабу силоміць всадовили до патрульного авта, той не заспокоївся - ногами вибив лобове скло.

Олександр Якимович, керівник управління ДАІ в Одеській області:

- Водія було розміщено в патрульному автомобілі, після чого водій почав ногами бити лобове скло, розбив його, наніс матеріальний збиток патрульному автомобілю, державному майну, він поламав ричаги керування, зламав радіостанцію.

Тепер на затриманого чекає покарання не лише за кермування в нетверезому стані. Відповідатиме ще й за злісну непокору міліції.