Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 лютого 2011, 16:36 Суспільство
У Чернівцях самогубець, який стрибнув під потяг, вижив і залишився інвалідом
У Чернівцях самогубець, який стрибнув під потяг, вижив і залишився інвалідом

У Чернівцях чоловік намагався накласти на себе руки, стрибнувши під потяг. Та спроба не вдалася. Лікарі зробили самогубці надскладну операцію, й урятували йому життя. Проте, він став інвалідом.

Він миттєво підбіг до колії та стрибнув під потяг. Завадити чоловікові ніхто не встиг, розповідають на залізниці.

Іван Бабій, керівник відділу ЛВ міліції на станції Чернівці:

- Почав бігти, в прямому розумінні цього слова, біг до вантажного потяга, який тільки набирав хід. Це все відбувалось миттєво, тому попередити його вчинок аж ніяк не було можливо.

Самогубця без руки, з великою втратою крові та майже без тиску доправили до лікарні. Після складної операції він вижив, але став інвалідом.

Володимир Васюк, лікар-травматолог:

- Як кажуть, "операція відчаю". Там виникало питання, чи можна пришити відірвану кінцівку? Не можна було. Тому що вона була розчавлена, зруйнована. Життя йому врятували, виконали цю складну операцію, це на правій руці. А на лівій - була пошкоджена лише кисть. І там лишилось в нього лише два пальчика.

33-річний програміст Денис розповідає: вкоротити собі віку, стрибнувши під потяг, спало на думку після втрати роботи. А без заробітку він не зможе платити за житло й нормально жити.

Денис, постраждалий:

- Мне показалось, что мы будем бомжами. Поэтому мне пришлось покончить с собой.

Чоловік був на обліку у психіатричній лікарні. Тому тепер медики вирішують, куди перевести пацієнта після реанімації. Адже за ним повинні наглядати не лише травматологи, а й психіатри.