Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 грудня 2010, 12:28 Суспільство
На Луганщині при спробі пограбувати магазин чоловік застряг у вікні
На Луганщині при спробі пограбувати магазин чоловік застряг у вікні

Свій власний Вінні Пух з'явився на Луганщині. Там в одній з крамниць чолов'яга повторив подвиг цього казкового героя: застряг. Але якщо Пух не зміг вилізти з нори гостинного кролика, то луганець не впорався з кватиркою невеликої крамнички. Напів у середині - напів на дворі злодій і представився міліціянтам.

Євген Соломін, кореспондент:

- Саму в цю кватирку намагався пролізти чоловік. Її довжина - приблизно 70 сантиметрів, завширшки не більше 50. Всередину залізла верхня частина тіла - нижня лишилась на вулиці.

Продавчиня цієї крамниці Олена каже: міліція викликала її на роботу близько п'ятої ранку. Жінка відчувала: сталося щось недобре. Та коли прибула на місце і все побачила на власні очі, мало не луснула зі сміху.

Олена Бондарчук, продавчиня:

- Я прихожу - а у нас на кафетерии есть окошко. А из окошка торчит мужчина, который к нам залез в магазин.

- Торчит какая часть мужчины?

- Задняя. Задняя часть торчит. Задняя и ноги. Застрял в оконной раме.  Переднняя часть была в магазине - задняя на улице.

У такій позі горе-крадія кількома хвилинами раніше побачили міліціянти. Вони кажуть, що в магазині встановлена сигналізація. Тож, тільки-но зловмисник розбив шибку і поліз, як на місце вже їхала опергрупа.

Юрій Бондаренко, в.о. заступника керівника Алчевського МВ міліції:

- Обнаружили там человека, который застрял в окне. Скорее всего, залазил в магазин, зацепился одеждой и застрял на стеклах. Его непосредственно отсюда доставали, из окна.

З вікна невдаху діставали хвилин зо тридцять. Він кремезної статури, має чималу талію. Саме живіт у кватирку й не проліз.

Луганського Вінні Пуха міліціянти затримали. Ним виявився двічі судимий громадянин. Свої дії пояснив просто: хотів пивка попити. До найближчої пляшки чоловікові не вистачило всього якихось 5 сантиметрів.