Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 грудня 2010, 14:26 Суспільство
У Києві 15-річний хлопець покінчив життя самогубством, стрибнувши з багатоповерхівки
У Києві 15-річний хлопець покінчив життя самогубством, стрибнувши з багатоповерхівки

П'ятнадцятирічний хлопець стрибнув із даху багатоповерхівки в Києві. Врятувати підлітка лікарям не вдалося, він загинув. Що штовхнуло юнака на такий відчайдушний крок?

Марина Борисполець, кореспондент:

- З даху цієї дев’ятиповерхівки стрибнув п'ятнадцятирічний хлопець. За однією з версій, штовхнуло його на такий крок нерозділене кохання.

Очевидці згадують: усе сталося приблизно о шістнадцятій годині. Молодий парубок прогулювався краєм даху, начебто, над чимось розмірковував, а потім раптово розбігся, розставив руки й плигнув униз. Свідки одразу викликали "швидку": нещасний важко дихав, і ще деякий час був живий.

Мешканка м. Києва:

- Я вийшла, виносила ящики, і дивлюсь - стоїть швидка допомога.

Мешканка м. Києва:

- Было много милиции, и "скорая" приехала, после - милиция. Его положили на носилки и унесли. Вон кровь. А это он там лежав да головой сюда, ногами туда.

Мешканець м. Києва:

- Штучне дихання робили, потім забрали в машину.

У школі шоковані тим, що трапилося. Поспілкуватися з однокласниками загиблого Дмитра нам не вдалося. Керівництво навчального закладу не дозволило, мовляв, діти й так пригнічені. Директор тримає в руках особисту справу хлопчика. І не може втямити, чому відкритий, життєрадісний і компанійський дев’ятикласник наклав на себе руки.

Юрій Соколов, директор київської школи № 182:

- Всі типові суїциди, які йдуть вони до цієї ситуації, ніяк не ліпляться. Дитина пішла з життя, пішла нормальна, хороша дитина, у нього було повно друзів.

Що стало причиною для такого відчайдушного кроку - достеменно невідомо. Подейкують, що хлопець був закоханий у свою однокласницю. Тож є версія, ніби школяр вирішив звести рахунки з життям через нещасну любов.

Жанна, мешканка м. Києва:

- Он хотел покончить еще третьего декабря с собой, у него с девочкой неприятности. Она учится с ним в одном классе, это новая девочка, которая пришла первого сентября к ним в школу, Жанна.

Юрій Соколов, директор київської школи № 182:

- Єдине, на що можна зараз досить впевнено подивитися, - таке підліткове відчуття дружби, любові, і цих взаємин. Таких.

У міліції цю справу коментують сухо. А далі прокуратура вирішуватиме, чи порушувати кримінальну справу, чи ні.

Олександр Радкевич, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- На пульт надійшло повідомлення. Хлопець випав із даху будинку. Що він там робив - іще треба з'ясувати слідчим.

Загиблого Дмитра вже поховали. "Свідкові" вдалося знайти сторінку хлопця на одній із соціальних мереж і Інтернеті. Виглядає вона доволі депресивно й незвично: замість його фото - смерть із косою, і разів із десять написана одна й та сама цитата - також про смерть. Однокласники ж досі лишають на сторінці послання своєму другові - малюють серця та пишуть слова любові.