Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 грудня 2010, 13:21 Суспільство
У Сімферополі розгорівся скандал навколо магазину з тютюново-алкогольною продукцією
У Сімферополі розгорівся скандал навколо магазину з тютюново-алкогольною продукцією

У Сімферополі розгорівся скандал довкола крамниці, яка приваблювала покупців знижками на цигарки і спиртне для школярів. Крамниця розташована за п'ять метрів від дитячої бібліотеки й за 50 - від школи.

Кілька днів тому мешканців вулиць Тургенєва й Мокроусова приголомшили оголошення, що були розклеєні всюди: на стовпах, будинках, гаражах, у під'їздах. Адміністрація нової крамниці пропонувала учням і вчителям сусідньої школи 5-відсоткову знижку на пиво й цигарки.

Олег Терещенко, директор школи №7 м. Сімферополя:

- Для учителей и учащихся школы скидка 5% на табачные изделия и виноводочные изделия.

Така реклама поблизу дитячих закладів обурила мешканців.

Марина Новицька, працівниця дитячої бібліотеки:

- Подобные магазины, подобный маркетинг в соседстве и с детской библиотекой и со школой просто недопустимы.

Та на цьому ноу-хау маркетологів не скінчилося. Мешканцям будинку, де розташована крамниця, пропонували також особливі умови співпраці з торговельним закладом: за наявності паспорта з реєстрацією гарантована 3-відсоткова знижка на спиртне.

Ірина, мешканка м. Сімферополя:

- На прошлой неделе около нашего подъезда появилось объявление, что магазин будет открыт "вопреки вашему непониманию", т.е., жильцов дома. Я слышала от соседей, что приходили к ним домой, собирали подписи по поводу открытия этого магазина. Были против, потому что это - лишние проблемы. В общем-то, не нужен магазин в нашем доме.

Отримати коментар від працівників крамниці журналістам не вдалося, бо 8 грудня її обпечатали. Та й скандальних оголошень уже не знайти. Хто напоумив власників так рекламувати свій заклад - невідомо, але, можливо, то помста мешканців будинку.

Олег Терещенко, директор школи №7 м. Сімферополя:

- Я думаю, что информация эта исходит от жильцов этого дома, которые просто не хотят, чтобы на первом этаже или в цоколе или в подвале этого дома была вообще торговая точка.