Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2010, 15:45 Суспільство
У Черкасах жінка з 9-річною дитиною залишилася без даху над головою
У Черкасах жінка з 9-річною дитиною залишилася без даху над головою

Мати з Черкас благає про допомогу. Жінка разом із 9-річним сином потерпає від родичів колишнього чоловіка. Вони систематично знущаються з колишньої невістки.

Від кохання до ненависті один крок. Від щасливої родини Вікторії нині немає й сліду. Десять років тому вона, уродженка Дніпропетровська, вийшла заміж за черкасця. Трикімнатну квартиру продали, вторговані гроші чоловік витратив на спорудження приватного будинку. Та життя разом не склалося. Після розлучення жінка з маленьким сином залишилися без даху над головою.

Вікторія Скобіна, постраждала:

- У меня была квартира. По просьбе этой семьи уговорили моего отца подать квартиру, деньги отдали на дом на Пушкина, его оформили на мать. Здесь у нас была государственная квартира, в неё нас не пускали.

Про проблеми Вікторії спеціалістка Черкаської служби у справах дітей Олена Барабанникова знає не з чуток. Вона майже п’ять років відстоює права маленької родини. Після тривалої судової тяганини фахівцям таки вдалося вселити жінку з дитиною до помешкання сім’ї колишнього чоловіка.

Олена Барабанникова спеціалістка служби у справах дітей Черкаської РДА:

- Намагалися колишній чоловік і батьки зняти і матір, і дитину з реєстрації, але закінчилося це тим , що дитина залишилася проживати. Рішенням суду і матір, і дитину вселили у державну трикімнатну квартиру, у якій живе сестра колишнього чоловіка із співмешканцем та сином. Та прописана там тільки сестра. Також там зареєстровані Роман Скобін (чоловік) і його батьки.

Вселення для жінки стало тільки початком справжніх випробувань. Сусідство з колишньою невісткою родичі чоловіка не стерпіли.

Вікторія Скобіна, постраждала:

- Вот видите - никого нет, ели б были, то не пустили бы в квартиру.

Вікторії разом із сином виділили маленький куточок у залі. Окрім них тут живуть ще сестра колишнього чоловіка зі співмешканцем. Хоча інші кімнати порожні. Жінка розповідає: з переїздом її життя перетворилося на суцільне пекло. Вікторія впевнена: її та дитину хочуть вижити.

Вікторія Скобіна, постраждала:

- Здесь мы вдвоём спим, но с ребёнком такого возраста я не могу. Мебель нам не дают завозить, вот, тумбочку только поставили, на ней у нас всё. Они могли б и отдельно жить, но вот, столпились в этом помещении.

Прочувши про приїзд знімальної групи мешканців горезвісної квартири немов вітром здуло. Зв’язатися із колишнім чоловіком Вікторії вдалося тільки телефоном.

Телефонна розмова з колишнім чоловіком:

- Она больной человек. Она вселилась сюда сама по решению суда, что вообще это за огласка? Она меня что, на весь город опозорить хочет?

Вікторія в розпачі. Терпіти знущання колишніх родичів уже несила. Як жити далі вона - не знає, адже йти жінці з дитиною просто нікуди.