Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 листопада 2010, 14:07 Суспільство
У Києві в ІТУ затриманий ледь не наклав на себе руки
У Києві в ІТУ затриманий ледь не наклав на себе руки

На Луганщині звів рахунки з життям затриманий, якого підозрювали в скоєнні убивства. Чоловіка знайшли повішеним. Хотів звести рахунки з життям і чоловік в столичному Шевченківському райвідділі міліції. Правоохоронці вчасно побачили чоловіка і встигли витягнути з петлі.

П’ятдесятиоднорічний чоловік намагався вкоротити собі віку в камері тимчасового утримання Шевченківського райвідділку міліції. Мотузку зробив з простирадла. Уже коли заліз в петлю його побачили правоохоронці.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Якщо б трапилась подія, що працівники міліції, як це трапилось у святошинському районі, вони всі були покарані і звільнені з внутрішніх органів. Слава Богу, тут працівники побачили і відреагували. Ця людина потім не могла пояснити, навіщо він це хотів вчинити.

Чоловіка затримали, коли він ніс півкіла макової соломки. Це його не здивувало. Раніше вже був засуджений за аналогічні злочини.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Ця людина - уроженець Житомирської області, сам він проживає у Київській області. У нього вже були проблеми з наркотиками в минулих роках, він вже засуджувався за 307 і 309 статтями. Він вже розповсюджував наркотики.

Навіщо хотів вчинити самогубство, затриманий пояснити не зміг. Лише написав: "Я не хочу жить".

Після того, як правоохоронці витягли чоловіка з петлі, викликали "швидку". Медики доправили самогубцю до психіатричної лікарні. Там уже й мають визначити, осудний він чи ні. Тоді й вирішуватимуть, що буде із відчайдухом далі - або тюрма, або примусове лікування.