Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 листопада 2010, 11:29 Суспільство
Народивши мертву дитину, мати викинула його в туалет
Народивши мертву дитину, мати викинула його в туалет

А в Одесі жінка народила дитину й викинула її на смітник. Чому не була в пологовому будинку і приховала факт смерті немовляти, не пояснює.

Першими запідозрили недобре пильні мешканці одеської багатоповерхівки. Вони звернули увагу на жінку, яка ось-ось мала народити, та немовляти ніхто не бачив.

Олександр Докійчук, керівник відділу Київського РВ міліції в м. Одесі:

- Была получена информация, что некая гражданка Я., проживающая по улице Вильямса, находясь в положении, то бишь в состоянии беременности. На момент 10 октября у нее отсутствовал живот, и граждане не наблюдали маленького ребенка.

Перевіряти виїхали слідчі. Спочатку жінка пояснила, що дитину відвезла до родичів. Та коли з’ясувалося, що це неправда, розповіла: маля народилося мертвим. Тож породілля поклала тільце в поліетиленову торбу й віднесла на узбережжя.

Затримана:

- У меня родился ребенок. Он признаков жизни не подавал. 9 октября 2010 года я вынесла его в общественный туалет на 16 станции Большого Фонтана.

Там правоохоронці і знайшли пакунка. Тіло хлопчика, на вигляд цілком здорового, вже почорніло. Чи народився малюк мертвим, тепер з’ясовують експерти.

Олександр Докійчук, керівник відділу Київського РВ міліції у м. Одесі:

- С моральной стороны это зверский нечеловеческий поступок. Юридическую оценку мы сможем дать только после заключения судебно-медицинской экспертизы.

Тим часом, у породіллі є ще двійко дітей. Чому з крихіткою повелася не по-материнськи, тепер відповість за законом.