Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 жовтня 2010, 16:07 Суспільство
На Хмельниччині 29-річна жінка вчинила самоспалення
На Хмельниччині 29-річна жінка вчинила самоспалення

Намагалася накласти на себе руки за допомоги ножа. 18-річна мешканка Маріуполя штрикнула себе у стегно через нещасливе кохання. Дівчина дивом не померла, адже лезо пройшло за сантиметр від артерії. А ось іншу самогубцю, у Хмельницькій області, врятувати не вдалося.

Життя у вогонь! Таке скоїла 29-річна жінка на власному городі. Облилася соляркою й запалила сірника. Першими живого смолоскипа побачили племінниці. Накинули на тітку ковдру, сусіди викликали "швидку".

Олександр Мельник, лікар відділу Ізяславської ЦРЛ:

- О 18.50 в палату інтенсивної терапії хірургічного відділення поступила хвора з села Бензин, 29 років, з термічним опіком голови, тулуба, верхніх кінцівок, стегон площею приблизно 65%.

Площа опіків смертельна, але лікарі борються. За годину стан ще тяжкий, але вже стабільний. Натомість правоохоронці вирушають до оселі постраждалої.

Сергій Каваценко, дільничний інспектор Ізяславського РВ міліції:

- Близько 20-ї години поступило повідомлення від Ізяславської районної лікарні про те, що жителька с. Безими Ізяславського району облила себе дизельним паливом та підпалила. По даному випадку ведеться перевірка, встановлюються обставини та причини даної події.

До оглядин нехитрого помешкання долучаються й сусіди. Нещастям нажахані, але не дивуються. Родина проблемна. Розлад почався давно, і все через горілку.

Любов Павлюк, Ліщанський сільський голова:

- Про цю сім'ю що можна сказати - померло дві сестри від горілки. Ця, що постраждала, останнім часом вона вже вроді й не вживала напоїв, а от дві племінниці неповнолітні постійно випивають, курять. Може, це й спричинило сварку, і спричинило цю таку біду.

Виховувати двох племінниць молодій жінці було не до снаги. І пити кинула, і працювала. Та до пляшки й цигарок прилюбилися 16-річні дівчата. Почали спустошувати будинок. Cпочатку винесли всі цінності, згодом на брухт віддали металеві сходи й залізні ліжка. Сварка з небогами - основна версія самопідпалу і у правоохоронців. Та міліціянти одразу додають: припущення й висновки суб'єктивні, бо допитати саму постраждалу не встигли. Від опіків жінка померла.