Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 липня 2010, 14:25 Суспільство
В Одеській області заробітчанин зарізав господаря
В Одеській області заробітчанин зарізав господаря

Напросився допомогти по господарству, щоб підзаробити, а вже ввечері зарізав хазяїна. На очах дружини, котрій теж дісталося. Жінка в лікарні з серйозними пораненнями. А от душогуб втік. Відомо, що він з Запорізької області і далекий родич своїх жертв.

Трагедія сталася у селищі Фрунзівці. Того дня до хати місцевих мешканців підійшов чоловік. Запитав, де можна заробити. Власник оселі запропонував йому полагодити огорожу.

Віра Іванівна, постраждала:

- Він прийшов та й каже: "Найшов робітника". Він прийшов, да, бистро він зробив, все зробив. Ну, в нього жінка в больниці з дитиною.

Драма розгорілася надвечір, розповідає постраждала, коли після вечері всі поснули. Жінка прокинулась від крику. На її очах гість убивав чоловіка.

Віра Іванівна, постраждала:

- Чую, Коля кричить - "Вера!" Бігом я вискочила, я не знала, що він ніж в руках держав, і він ножом мене чиканув. Я думала, що це він ударив лиш, чую - кров тече. А мене турнув, я в нього, вроді, ніж вибила, як турнув. У нас в кладовку двері були відкриті, я туди залетіла, він двері закрив.

Про бійку міліції повідомили сусіди. Прибулі на місце правоохоронці побачили страшну картину. Господар лежав на підлозі з численними пораненнями. Від калюжі крові на підлозі навіть замкнуло холодильника. Душогуба й слід прохолов.

Вікторія Насіковська, слідчий Фрунзівського РВ міліції:

- Подозреваемый - это мужчина ростом 1 м 90 см, который одет в шорты светлые, который приходится потерпевшему дальним родственником, который приехал из Запорожской области.

Віру Іванівну доправили в лікарню. Їй різник понівечив обличчя.

Сергій Дудник, лікар Фрунзівської лікарні:

- Диагноз ее - резаная рана отдела щечной области и сквозное ранение носа. Рана была ушита ургентным хирургом, наложена косметическая повязка, и на данный момент состояние стабильное, жизненно важные органы не повреждены.

На місці злочину вбивця залишив речові докази - зняв з себе закривавлену сорочку та й подався геть. Кінологи задіяли пса, та він вивів на лікарню, де лежить дружина нападника. Що спровокувало конфлікт, знає підозрюваний, але він у розшуку.