Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2010, 10:22 Суспільство
Підпилий юрист увірвався в квартиру й намагався згвалтувати дітей
Підпилий юрист увірвався в квартиру й намагався згвалтувати дітей

Випив і накоїв такого, що й сам шокований. Молодий юрист з Чернігівщини вночі заліз до квартири, де мешкала знайома з п'ятьма дітьми. Розчарований відсутністю матері, став чіплятися до її доньок. Принаймні, так стверджують вони самі. Тепер за свої нічні витівки чоловік може сісти в тюрму - за спробу зґвалтування двох неповнолітніх. В усякому разі, звинувачення йому вже висунули. Утім, за нічного гостя вступилися рідні та знайомі: у те, що трапилося, не вірять, і звинувачують в усьому багатодітну мати.

Близько другої ночі до багатоквартирного будинку в центрі селища Забрів п'яний як чіп молодик почав ломитися у перші-ліпші двері. Нічному зайді усміхнулася удача - одна з квартир виявилася незамкненою.

Потерпіла:

- Він нічого не казав, просто спитав, де мама, а її не було. Потом почав до Олі приставать. Зачіпав він. Придавлював він мене.

У двокімнатній оселі незваний гість знайшов п'ятьох дітей. Мама пішла в гості до подруги, а замкнути двері забула.

Катерина, мати постраждалих:

- Ми вже перекрьосток перешли - і біжить уже сосєдка, каже, діти оруть у хаті. Він отам у комнаті спав на дивані. Давай його Юля скидать, я у двері - а он давай з хати. І шорти зав'язував.

Немов пантера, жінка накинулася на кривдника. Витягла на вулицю та добряче віддухопелила.

Петро Єфименко, заступник керівника сектору Чернігівського РВ міліції:

- По доставлению человека в райотдел он был настолько пьян, что не сразу вспомнил все подробности.

Мати одразу написала заяву в міліцію. Жінка ані на мить не сумнівається: незнайомець намагався зґвалтувати її дітей.

Катерина, мати постраждалих:

- Он спочатку разделся и до Оли лег. Оля туда в комнату - а він тоді туди влетів, і до Зоряни.

Нічному зайді пред'явили обвинувачення. Він - молодий юрист, днями влаштувався на роботу в правоохоронні органи. Як потрапив у халепу - достеменно сказати не може.

Петро Єфименко, заступник керівника сектору Чернігівського РВ міліції:

- Со своим другом употреблял спиртные напитки, потом ему захотелось женской ласки и он решил сходить к своей знакомой. Придя туда, он не застал ее дома, а встретил ее детей.

Хлопця підставили, наполягають родичі та знайомі підозрюваного. Люди кажуть, неблагополучна родина таким чином хоче збільшити свої статки.

Мати підозрюваного:

- Усі п’ющі. Я не вірю жодному їхньому слову. Він отвєтствєнний чєловєк, у нього маленька дочка, він у ній душі не чає. Він не міг заподіяти дітям нічого поганого.

Тетяна, мешканка с. Гончарівського:

- Може, п'яне зайшло і шаталося там по квартірі. Напужало дітей - та і всьо. А чого ж вона не замкнула квартіру? Ноччю десь ходила - а квартира не замкнута була.

Лариса Панченко, співробітник Чернігівського Центру служб для сім'ї, дітей та молоді:

- Поступають сигнали, що вона спілкується з подружками, які люблять випити вечером і погуляти. На наступному засіданні виконавчого комітету буде заслухано питання про те, як мати виконує свої батьківські обов'язки.

Кожному по свитці у цій справі роздасть суд. Тим часом, постраждала надумала забрати заяву з міліції. Однак полегшити участь підозрюваного їй навряд чи вдасться. На винних у злочинах проти дітей завше чекає сувора кара.