Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 липня 2010, 12:09 Суспільство
У Львові мати-п'яниця споювала своє немовля
У Львові мати-п'яниця споювала своє немовля

У Львові горе-мати загуляла так, що забула про свого двомісячного синочка. Дитина кричала від голоду, а жінка на те не зважала. Сусіди твердять: молодиця пиячила сама і споювала немовля.

До цієї квартири міліцію викликали сусіди. Розповіли: довго "заплющували очі" на гучні пиятики, та зрештою терпець урвався.

П'яна господиня оселі кілька годин не зважала на власну двомісячну дитинку, що заходилася від плачу. Немовля хотіло їсти. Жінка ж у цей час… спала. Розбудили її правоохоронці. Кажуть, і хазяйка, і її горілчана подруга ледь трималися на ногах. Горе-мати спершу й не второпала, де подівся синочок.

Дитину забрали сусіди. Прихопили й пляшечку, що лежала поруч. Хотіли погодувати немовля, спробували, чи, бува, не скисло молоко. Відкрутили кришечку - а зсередини тхне оковитою.

Сусідка:

- Взяла дитину, взяла пляшку, щоб накормити, відкрила, понюхала молоко - воно смердить горілкою.

Як туди потрапив алкоголь - мати хлопчика не втямить. А що сама нерідко хилила чарку - пояснює просто.

Андрій Левицький, оперуповноважений відділу Залізничного РВ міліції м. Львова:

- Недостача грошей, що дуже тяжко жити. І таким чином вона заспокоює нерви і забуває про проблеми буденні.

Чи дійсно жінка споювала малюка - правоохоронці обіцяють з'ясувати. Сама молодиця від коментарів категорично відмовляється. Медики ж кажуть: для крихітки небезпечна навіть крапля спиртного.

Наталія Чеславська, лікар:

- І смертельний випадок міг бути. Тому що для такої дитини хватить і піпетки чистого алкоголю, щоби наступила алкогольна кома. Так що наслідки могли бути фатальними.

Триває експертиза. Якщо мати таки додавала в молоко горілку, в жінки можуть відібрати дитину.