Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 червня 2010, 12:45 Суспільство
У столиці серед білого дня викрали 22-річну студентку
У столиці серед білого дня викрали 22-річну студентку

В Києві серед білого дня викрали студентку. 22-річну дівчину запхали до мікроавтобуса і вивезли у невідомому напрямку. За одну з основних версій правоохоронці розглядають викрадення заради викупу. Адже зникла має багатого батька - колишнього заступника голови фонду держмайна.

Двадцятидворічна київська студентка Ірина Лазаренко приїхала до університету складати залік. Та не встигла припаркуватися, як підбігли двоє невідомих.

Вікторія, однокурсниця викраденої:

- Остановилась на "РАФ-4" красном, и ее посадили в "Мерседес". Какой модели - я не разбираюсь. Это было около 8:15, и больше от нее никаких вестей нету.

Усе це відбувалося на очах у спантеличених Ірининих подруг. Коли з дівчиною обірвався телефонний зв'язок, вони без вагань викликали міліціянтів.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Чоловік середньої статури, середнього зросту, застосовуючи фізичне насилля, посадив цю дівчину у мікроавтобус білого кольору. Двері зачинилися і мікроавтобус поїхав у бік метро "Дорогожичі".

Спіймати зловмисників гарячим слідом не вдалося. Нині на пошуки зниклої студентки столична міліція кинула всі сили.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Версії розглядає слідство будь-які. Можливо, з'являться якісь претензії та вимоги викупу. Можливо, це якісь проблеми були між родичами, або знайомими. Усі ці версії розглядаються, і ми сподіваємося на допомогу глядачів і вашого каналу.

У адміністрації університету, де навчається Ірина, спілкуватися перед камерою не побажали. Повідомили тільки, що вона відмінно навчається, її ніколи не бачили в сумнівних компаніях. Однокурсники зниклої теж небагатослівні. Кажуть, в Ірини багатий батько, тож припускають, що її викрали заради викупу. В інституті міжнародних відносин не вчаться діти бідних батьків, тож усі студенти дуже налякані. Бояться, щоб і їх не спіткала доля подруги.

Студентка ВУЗу:

- Сказали всем девочкам, которые ходят, очень аккуратно себя вести. Чтобы мы были поосторожней. И если мы вдруг что-то узнаем - сразу шли в ректорат.

За будь-яку інформацію щодо зниклої її батьки обіцяють соліду грошову винагороду. Якщо вам щось відомо про її долю - телефонуйте за номерами, які бачите на екрані.

Андрій Герко, Аркадій Моос, НТН.