Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 березня 2010, 10:24 Суспільство
У Конотопі син прикував матір залізним ланцюгом, аби кинула пити
У Конотопі син прикував матір залізним ланцюгом, аби кинула пити

Без їжі й води жінка просиділа півдоби. Молодикові ж за скоєне сидіти кілька років. Щоправда, свого мешканець Конотопа таки добився: відколи він в ізоляторі, ненька не взяла до рота й краплі.

Один кінець - до бильця ліжка, інший - Валентині Олексіївні до ноги: рідний син прикував матір ланцюгом. Щоб не втекла, вибрав залізного, яким припинав пса.

Валентина, постраждала:

- Він мене й мотузкою прив’язував коло своєї машини, а я перегризувала мотузку й тікала. Хай розказує. І колись коло кроваті прив’язав, замкнув хату, я дотяглася до столика, взяла ніж, перерізала й втекла у село. І місяць мене не було.

Так відчайдушно жінка рвалася до горілки. Тож синочок, як брав ланцюга, ще й на материну дяку розраховував: вийде рідненька із запою, а науку ціле життя пам’ятатиме.

Затриманий:

- Она сама захотела.

- Почему?

- Потому что пила. Она сама не хотела пить, но у нее так получается.

Сусіди ж кажуть, 27-річний вихователь і сам охочий до чарки.

Оксана, сусідка затриманого:

- Вони ж п’ють кожен день почти. Всі люди вже привикли, що вони то б’ються, то деруться... До них ніхто не ходе, вони самі по собі.

Закував матір, коли сам був п'яний. Жінка просиділа на ланцюгові півдоби.

Юлія Семерюк, слідчий Конотопського МВ міліції:

- Вона не могла вийти ні в туалет, ні підійти попити води, ні поїсти. Також син батьку, який був той вечір вдома, заборонив до неї підходити, пригрозивши тим, що він опиниться там, де й мати.

Наляканий батько подався з дому, ночував невідомо де, а вранці прийшов до міліції. Визволяли жінку вже правоохоронці.

Юлія Семерюк, слідчий Конотопського МВ міліції:

- Син звечора спокійно ліг спати, тому що перебував у стані алкогольного сп’яніння, йому було все рівно. Ключ, звичайно, син забрав з собою і вранці спокійно пішов з дому на роботу.

Молодик може сісти за ґрати років на три. Його мати пообіцяла не пити: її переконали кайданки на синових, а не на власних руках.

Валентина, постраждала:

- Никогда в жизни ради сына не буду пить.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.