Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 березня 2010, 13:57 Суспільство
В Маріуполі оскаженілий пітбуль ледве не загриз пенсіонера
В Маріуполі оскаженілий пітбуль ледве не загриз пенсіонера

Оскаженілий пітбуль ледь не загриз пенсіонера. Інцидент стався в Маріуполі. Пес накинувся на чоловіка, коли той просто проходив повз. На тілі постраждалого медики нарахували понад тридцять укусів.

Постраждалий:

- А руку он сильно мне грыз и палец. А я кричу: "Откусуй уже, откусуй, падлюка, не могу я уже!"

Усе сталося так швидко - чоловік навіть не зрозумів, що й до чого. Шістдесятидворічний чоловік уранці вийшов за хлібом. Саме проходив біля сусідського будинку, раптом з двору вилетів пітбуль і накинувся на бідолашного.

Постраждалий:

- И меня как начал рвать, куртку порвал на мне, костюм, все там, и тягал меня. Я кричу: "помогите-спасите", но никто меня… боялись все подходить. А потом парень, на углу живет, взял лопату штыковую, и еще один прибежал мужчина, а так бы он меня разорвал на клочья, тот собацюра. Вот эту руку он сильно грыз, я думал что, пусть отгрызает уже собака, да может, убежит.

Бригида швидкої, що прибула на місце, одразу доправила чоловіка до хірургічного відділу. Постраждалий був у критичному стані.

Микола Салюкин, старший хірург міської лікарні №1 м. Маріуполя:

- У пациента более тридцати ран, на левом предплечье, правом предплечье, правом бедре, голове, ушной раковине. Пациент в состоянии кровопотери и болевого шока. Неизвестно, если бы на его месте оказался ребенок, что было бы. Думаю, это привело бы к последствиям просто невосполнимым.

Хазяйку пітбуля вже вирахували. Їй видадуть припис про ізоляцію оскаженілого собаки. За самим псом 10 днів наглядатимуть ветеринари. Найперше, лікарі мають з'ясувати, чи робили тварині щеплення від сказу. Якщо ж постраждалий звернеться до міліції із заявою, то хазяйка або сплатить штраф за неналежний догляд тварини, або собаку присплять.

Іван Бабаєв, керівник відділу ГУ міліції м. Маріуполя:

- В Ильичевском райотделе не зарегистрировано сообщение потерпевшего, котрого, якобы, покусала собака.

Поки що постраждалий перебуває в лікарні. Зараз його основний клопіт - вилікуватися.

Марина Борисполець, Микола Рябченко, НТН.