Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2010, 11:51 Суспільство
У Києві хлопець покінчив життя самогубством, стрибнувши з "мосту закоханих"
У Києві хлопець покінчив життя самогубством, стрибнувши з "мосту закоханих"

Він пролетів кілька десятків метрів і розбився. У Києві двадцятирічний хлопець стрибнув із мосту кохання.

Просто на дорозі - тіло хлопця. На тротуарі - сумка, рукавички й цигарки. Медики безсилі, міліціонери фіксують смерть.

Водії машин, що проїжджають, спочатку зацікавлено роздивляються, а потім хрестяться. Це не ДТП. Певно, ще один закоханий не витримав нещасливого кохання. Міліціонери, а потім слідчі, що приїхали - не багатослівні.

Правоохоронець:

- З даного приводу я не повноважена з приводу даної події надавати будь-яку інформацію.

Виліз на перила мосту закоханих і пролетів кілька десятків метрів, розказують поодинокі свідки. Максим просто шокований.

Максим, свідок:

- Я видел, мне показалось, что кто-то упал. Я посмотрел, ну, было страшно. Парень упал вниз. Я считаю, что это глупо. Я сначала подумал, что кто-то столкнул его, но он просто прыгнул.

Хвилин за двадцять міліціонери з’ясовують особу хлопця, а ще за десять - зв’язуються з батьками. Після цього таки відхиляють завісу таємничості.

Юлія Мусташ, прес-офіцер печерського РУ міліції м. Києва:

- Хлопцю 20 років, він є студентом одного з вишів Києва. Наразі нічого більше повідомити не можливо, бо він не залишив ні записки, при ньому була сумка з зошитами навчальними.

Міст кохання інколи називають чортовим, або самогубців. Недобру традицію започаткував ще минулого століття київський гімназист. З останніх хронік - 8 квітня 2009-го тут стрибнув шістнадцятирічний хлопець. У січні 2007-го одного дня вкоротили собі віку парубок і дівчина, не знайомі між собою, а ще раніше кинулася двадцятирічна українка.

Борис Сачалко, кореспондент:

- З цього мосту, що у народі його так романтично називають мостом кохання, стрибають уже не вперше. Надалі залишається лише сподіватися: або кохання у молодих людей буде спокійнішим, або психіка більш врівноважена.

Борис Сачалко, Кирило Коротких, НТН.